НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Първият Биткойн ETF, одобрен в Канада

ФЕВ. 12, 2021 15:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Първият Биткойн ETF, одобрен в Канада

Биткойн търгуван фонд за инвестиционна компания Accelerate Financial е одобрен в Канада.

Това го прави първият официално одобрен Биткойн ETF в Северна Америка, след като Комисията по ценните книжа на Онтарио даде зелена светлина за институционалния продукт.


Документът за решение беше одобрен в четвъртък, 11-ти февруари, и обхваща следните територии; Британска Колумбия, Алберта, Саскачеван, Манитоба, Квебек, Ню Брънзуик, Нова Скотия, остров Принц Едуард, Нюфаундленд и Лабрадор, Северозападните територии, Юкон и Нунавут.


Accelerate Financial Technologies подаде и получи разписка за предварителен проспект с канадските регулатори на ценни книжа за Accelerate Bitcoin ETF (ABTC) на 2-ри февруари.


Той заяви, че фондът ще предлага дялове, деноминирани както в щатски, така и в канадски долари с 0,7% такса за управление, като добави, че е кандидатствал за изброяване на дялове на ABTC на фондовата борса в Торонто.


По това време основателят и главен изпълнителен директор на Accelerate Джулиан Климочко каза:


BTC  е един от най-добре представящите се класове активи на 1-годишна, 3-годишна, 5-годишна и 10-годишна база, както абсолютно, така и коригирани за риска. Предвид историческия опит и бъдещия потенциал на Биткойн, заедно със свойствата му за диверсификация на портфолиото, ние с нетърпение очакваме да предложим на инвеститорите изложение на класа активи в лесен за използване и евтин ETF.


Фирмата предлага набор от други подобни продукти, включително наскоро стартиралия ETF на OneChoice Alternative Portfolio, който е първият фонд в страната, който предоставя експозиция за множество алтернативни класове активи и инвестиционни стратегии, включително Биткойн, злато, арбитраж и частен кредит.


В средата на януари канадският инвестиционен фонд Arxnovum също подаде проспект за Биткойн ETF в комисията по ценни книжа на Онтарио.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света