НАЧАЛО Алткойни

Прогнози за Биткойн, Етериум и Cardano – коя от тези криптовалути може да разочарова инвеститорите?

09.02.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за Биткойн, Етериум и Cardano – коя от тези криптовалути може да разочарова инвеститорите?

Том Дънливи, партньор и главен инвестиционен директор в MV Capital, сподели бичите си прогнози за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), предвиждайки потенциални цени от $100,000 за BTC и $8,000 за ETH.

Въпреки това Дънливи изрази и убеждението си, че Solana (SOL) може да спечели пазарен дял, като потенциално надхвърли стойност от $400.

Що се отнася до Биткойн, Дънлийви предположи, че целта от $100,000 може да е консервативна, позовавайки се на историческите тенденции след халвинга, показващи типично четирикратно увеличение.

Той обаче призна, че наличните данни са ограничени, като предложи по-предпазлива оценка за двукратно увеличение на Биткойн.

Дънливи подчерта значението на Биткойн като основен слой за сетълмент с потенциално разширяване в областта на децентрализираните финанси (DeFi), като го предложи като логичен напредък за мрежата на фона на нарастващата конкуренция от страна на различни протоколи.

Той отдаде потенциалния растеж на Solana на фактори като популярността на мобилния телефон Solana Saga и продължаващото airdrop разпространение на Jupiter (JUP), въпреки периодичните проблеми в мрежата.

Макар някои да критикуват тактиките на Solana за повишаване на ликвидността, Дънливи ги защити като жизненоважни за привличане на потребители към реални приложения в екосистемата, противопоставяйки подхода на Solana на възприеманата тромавост на Етериум при решаването на проблемите с използваемостта и ликвидността.

Докато проучващите Етериум предлагат решения като споделени секвентори, Дънливи отбеляза нарастващото нетърпение в общността поради дългите срокове за тези подобрения, като предположи, че Етериум рискува да загуби пазарен дял, ако не ускори темпото на разработване.

За разлика от тях платформи като Solana, Aptos и Sui бързо удовлетворяват нуждите на потребителите и разработчиците.

Дънливи предложи критична оценка за бъдещето на Cardano (ADA), като подчерта предизвикателствата пред нея в сравнение с нововъзникващите оперативно съвместими вериги UTXO/EVM. Той обясни борбите на Cardano с липсата на съществени характеристики като стабилна монета и жизнена DeFi екосистема, утежнени от това, което той описа като резистентно ръководство, нежелаещо да се адаптира към изискванията на пазара, което кара разработчиците и проектите да проучват алтернативни платформи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.