НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на XRP – ще скочи ли алткойна до $4 до 2023 г.?

ноември 15, 2022 20:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на XRP – ще скочи ли алткойна до $4 до 2023 г.?

Стойността на криптовалутата XPR се колебае, очаквайки развръзката по делото на Комисията на ценните книжа на САЩ срещу Ripple.

От средата на миналия месец, цената на токена се представя много задоволително спрямо останалите алткойни на пазара. За съжаление, поради масовата продажба на цена от $0.531, стойността се е понижила драстично. Въпреки корекцията, на която е подложен XRP, перспективата на токена се запазва силна и положителна.

Прогноза за цената на XRP – Ще достигне ли $4 до 2023?

Пусната в обръщение преди почти 10 години, криптовалута XRP търпи резки промени в стойността си през последния месец. Това колебание, кара експертите в сферата на криптоактивите смело да предполагат, че цената на токена ще скочи многократно до края на настоящата календарна година и дори ще премина границата от $4. Въпреки амбициозните прогнози за ръст в стойността на Ripple, има редица примери в историята на пазара, които намекват, че може да не видим такива печалби. 

xrp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Пробивът в цената на XRP очаква резултата от случая SEC срещу Ripple

Наскоро, Ripple отбеляза точки по делото, което беше заведено срещу XRP през 2020 година. Комисията по ценни книжа на САЩ, подаде иск, срещу изпълнителните директори на проекта, обвинявайки ги за недекларирани продажби на криптовалутата на стойност над $1.3 милиарда. В края на миналия месец, съдията по делото отсъди да се предостави кореспонденцията на бившия финансов директор на институцията, поради негово изказване, отнасящо се до статута на криптовалутите като ценни книжа.

Това е повратна точка за Ripple, тъй като компанията променя хода в делото и вече не се цели за споразумение. Ако се отсъди в полза на Ripple, това ще бъде повратна точка в делото. Експертите вещаят, че пободен изход ще повиши цената на XRP поне с 50% и стойността ще надхвърли $1.

Прогноза за цената на XRP

Криптовалутата XRP, предоставя възможност за извършване на над 1,500 международни плащания в секунда, Това удобство среща все по-голямо признание от световни марки и институции. Сред партньорите се открояват дори международни банки. Подкрепата към Ripple, се засили и след като компанията сключи партньорство с Mitsubishi.

Към момента на писане на статията, цената на токена е около $0.48. Ако подкрепата на инвеститорите, както и мнението за проекта се запази положително е възможно да станем свидетели на скок в цената от над 20%. Независимо от изходът по делото значителен ръст до смелата прогноза от $10 изглежда невероятен в краткосрочен план. Анализаторите предвиждат цената до края на 2022 г. да се запази до малко под $0.50. За следващата година стойността е възможно да се покачи и да варира между $1.5 и малко под $4.

Finder прогнозира скок на цената на XRP до $3.81, ако Ripple спечели делото на SEC

Finder, които следят лидерите в сферата, сподели прогноза, че цената на XRP ще скочи до почти $4 и то само до края на тази календарна година. Въпреки това, мнението на един от най-големите спекулатори – Крейг Кобб е, че XRP ще приключи 2022 г. достигайки $1. Важно е да се има предвид, че Finder споделиха прогнозата си преди да видим значителното влошаване на глобалния икономически климат.

Мартин Фройлер, който е главен изпълнителен директор на Morpher, отбеляза, че моментът за инвестиция в криптовалутата на Ripple може да е настъпил. Твърдо убеден в мнението си, той вярва, че победа за XRP в хода на делото може да доведе до скок и цената да удари $5. Въпреки това, ако SEC спечели, се предполага, че компанията ще се изправи срещу нови предизвикателства, тъй като XRP, както много други активи, ще бъдат класифицирани като ценни книжа в САЩ. 

Предлага ли новият ERC-20 токен Dash 2 Trade по-добра възможност?

Общият брой Dash 2 Trade токени е 1 милиард, като 700 милиона са предвидени за периода на предварителна продажба. Криптовалутата ще бъде достъпна за търгуване през първото тримесечие на следващата година. Фаза 1 на предварителната продажба започна в началото на октомври 2022 г. Достъп до нея беше предоставен само на общността Learn 2 Trade, както и на медийни партньори на проекта.

d2t2

Прогнозата за ръст в цената на D2T токена, след първия етап ще бъде около 40%. С всяка следваща фаза на предварителната продажба се очаква цената да се увеличава. Това не бива да отказва инвеститорите, тъй като проектът вече има сцепление и добри перспективи.

Макар нов, проектът получава голяма подкрепа, тъй като компанията създател Learn 2 Trade е основана преди повече от 5 години. За този период тя е изградила позитивна репутация сред потребителите, тъй като предоставя услуги в сферата на Forex търговията. Тази положителна оценка само предвещава светлото бъдеще на проекта, както и възможността за голяма възвращаемост на инвестицията. 

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене