НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade прави професионалната крипто търговия достъпна за всеки

ноември 4, 2022 19:32 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade прави професионалната крипто търговия достъпна за всеки

Проектът D2T набира $4 млн.с главоломна скорост. Научете повече тук

Dash 2 Trade прави професионалната крипто търговия достъпна за всеки – проектът набира над $4 млн. с главоломна скорост.

d2t

Dash 2 Trade, нова платформа, предлагаща крипто сигнали на експертно ниво и анализ на пазара, събра $4 милиона само няколко седмици от старта на предварителната си продажба.

Тъй като никоя друга платформа за търговия с криптовалута не предлага допълнителна полза, фокусирана върху проучвания преди продажба, инвеститорите бързат да инвестират в проекта.

Използвайки Dash 2 Trade, можете да се възползвате от системата за точкуване за предварителна продажба на проекта, която се основава на същите 12 важни критерия и точки от данни, които всеки крипто търговец трябва да има в своя списък.

В допълнение към новите разработки в предварителните продажби са налични много други функции, включително, но не само, тестване на стратегия, проучване на пазара, задвижвано от изкуствен интелект, и състезания за търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите и мненията на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Купете D2T токени на по-ниска цена, преди да са се разпродали

Ще има покачване на цената от $0,050 на $0,0513 за D2T токен в третия кръг на предварителната продажба, който ще започне след достигане на целевата сума от $5,166,000.

В края на деветия етап (последния) цената на един D2T токен ще бъде $0,0662. Ако сте инвестирали в началото на предварителната продажба, би трябвало да имате чиста печалба от 39% до момента, в който продажбата приключи.

Дори при текущата цена инвеститорите биха могли да получат над 30% възвръщаемост. Крайната цел на предварителната продажба е да стигне до 40 милиона долара.

Ще бъде ли обявено официално листване на крипто борсите още тази седмица?

Не е имало публично съобщение за листване на централизирана борса, но екипът води преговори с няколко пазара и се съобщава, че ще има сделка с поне един от тях.

Понастоящем не е възможно да се каже със сигурност коя борса (или борси) ще предлага D2T токени, но се очаква съобщение да бъде направено скоро.

Информацията, че даден проект ще бъде включен в списъка на CEX, преди предварителната продажба да е приключила, изпраща съобщение за увереност в качеството на екипа, иновациите зад проекта и пазарния потенциал на участващите токени.

Зад Dash 2 Trade седят професионалисти с установен опит в крипто индустрията

Много от търговците и разработчиците зад D2T са започнали в Learn 2 Trade, популярна общност със сигнали за търговия и ресурси за обучение с над 70,000 членове.

В резултат на споделеното разочарование на членовете на групата от професионалната търговска индустрия, те видяха необходимост на пазара от предпродажбени услуги. Тази област на криптосферата е изследвана значително по-малко от други.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите и мненията на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Представяне на таблото за управление на Dash 2 Trade и абонаментните цени

Както вече споменахме, платформата има доста повече плюсове от по-ниската цена, която се предлага на предварителната продажба. 

Най-забележителната функция на Dash 2 Trade е, че това не е просто валута. Те предлагат табло за управление и следене на пазара в реално време. Там можете да преглеждате други валути и да си правите планове за бъдещи инвестиции, благодарение на информацията, която предлагат.

Таблото за управление на Dash 2 Trade има абонаментна цена за тези, които искат да използват пълния му потенциал. Можете да използвате ограничени функции без заплащане, а част от услугите струват 400 D2T токена на месец. Но за да отключите пълния потенциал на таблото за управление трябва да се абонирате за 1000 D2T на месец.

Шанс за ранните инвеститори при разпределението на токените – как да купите?

Предварителната продажба предлага 700 милиона D2T токена от потенциално предлагане от 1 милиард. 

Остатъчните токени (след тези, използвани за ликвидност, придобиване на таланти и съревнование) ще бъдат използвани за разширяване на проекта и подобряване на неговите продукти с 15%.

Потенциалните инвеститори могат да купуват D2T, използвайки ETH или USDT, като свържат своите крипто портфейли с dash2trade.com.

Dash 2 Trade позволява на потребителите да купуват ETH с помощта на дебитна или кредитна карта, заобикаляйки необходимостта от съществуващ крипто портфейл.

Браузърът в приложението на Trust Wallet е най-удобният начин за мобилни потребители за достъп до страницата за предварителна продажба.

Кодът на интелигентния договор за Dash 2 Trade е прегледан щателно от SolidProof и легитимността e верифицирана от Coinsniper.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.