НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на XRP за 2024 година от изкуствения интелект на Илон Мъск

19.01.2024 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на XRP за 2024 година от изкуствения интелект на Илон Мъск

Още със създаването си Grok бързо набра популярност сред потребителите на социалната платформа X (Twitter) и лицата, участващи в пазарите на криптовалути.

Разработен от xAI, компания, работеща под ръководството на Илон Мъск, Grok се откроява като авангарден изкуствен интелект, който заявява своята повишена възприемчивост към различни потоци от данни.

Неговата сила се крие в анализа в реално време, като извлича информация от съдържанието, генерирано от потребителите на X, за да бъде в крак с най-новата данни. Този подход позиционира Grok като забележителен модел в средите на изкуствения интелект.

В тази статия може да вижданията на Grok за траекторията на XRP, предвиждайки бичи и мечи сценарии за посоката на цената му в края на 2024 г.

По-конкретно, Grok предвижда XRP да се търгува между $1 и $1.5 в оптимистичната си прогноза. Обратно, песимистичната перспектива предвижда цената на токена на Ripple да варира от $0.30 до $0.50.

Бичата прогноза на Grok за цената на XRP е представена по следния начин:

Като се има предвид текущата цена от $0.55 и като се отчитат потенциалът за благоприятно решение на делото на SEC, растежът на крипто пазара като цяло и потенциалното засилено приемане на XRP от финансовите институции, бичата прогноза за XRP до края на 2024 г. би попаднала в диапазона от $1 до $1.5.

Мечата прогноза за цената на XRP на Grok е формулирана по следния начин:

Напротив, като се вземат предвид текущото дело на SEC, потенциалните неблагоприятни последици от месечните продажби на XRP на Ripple и шансът за пробив надолу от многогодишния паралелен канал, мечата прогноза за XRP до края на 2024 г. ще бъде в диапазона от $0.3 до $0.5.

В заключение и след анализ на цените на XRP, бичи сценарий, достигащ най-високата прогноза на Grok, би довел до 172% печалба от текущата цена от $0.55. Обратно, спад до прогнозата на Grok за $0.3 би довел до 45% загуба за инвеститорите, изтривайки почти половината от авоарите им в долари.

Важно е обаче да се признае, че изкуственият интелект, подобно на Grok, не е безпогрешен и инвеститорите трябва да бъдат предпазливи. Въпреки експертните мнения и добре разработените изкуствени интелекти, криптовалутите остават силно непредсказуеми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.