НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Toncoin (TON) за април

30.03.2024 20:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Toncoin (TON) за април

Неотдавнашното представяне на TONcoin (TON) привлече вниманието, като неговият роден токен отбеляза забележително увеличение от 5% до $5.29 към момента на писане на статията.

Анализът на данните обаче показва, че тази възходяща тенденция може да е краткотрайна. Въпреки стабилната активност на блокчейна на TONcoin, наблюдавана на 26 март, последните данни показват спад в мрежовата активност, като 24-часовите активни адреси са значително по-малко.

Активните адреси служат като показател за взаимодействието на потребителите в рамките на даден проект, като намаляването им предполага намалено търсене на TON. Този спад в мрежовата активност може да е сигнал за мечи настроения за ценовото действие на TON.

Друга тревожна метрика е индексът Gini, който измерва разпределението на монетите по адреси. Намаляването на индекса на обикновено показва, че притежателите на токени се отказват от парите си, което отразява намаляващото доверие в бъдещите перспективи на токена.

Въпреки тези неблагоприятни показатели, едно скорошно развитие може да даде искрица надежда за TON. На 27 март 21 Shares обяви стартирането на Toncoin Staking ETP, използвайки децентрализирания и отворен характер на мрежата на токена.

Въпреки това, развойната дейност в мрежата е в застой, което потенциално възпрепятства растежа на цената на TON. Ако тази тенденция се запази, цената на TON може да се затрудни да достигне предишните върхове от $5.61. Трейдърите са разделени по отношение на краткосрочните перспективи на TON, като някои очакват низходящ тренд, докато други остават бичи настроени, надявайки се на по-голямо приемане от страна на потребителите, улеснено от екипа разработчици. Инвеститорите трябва да следят активността в мрежата и актуализациите на разработката, за да получат представа за бъдещата траектория на TON.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.