НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Solana за 2024 година от изкуствения интелект на Илон Мъск

20.01.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Solana за 2024 година от изкуствения интелект на Илон Мъск

Solana (SOL) привлече значително внимание заради изключителното си представяне през 2023 г., отличавайки се сред различните криптовалути.

За да се придобие представа за перспективите на SOL за 2024 г., бе потърсена помощта на Grok – изкуствен интелект (AI), разработен от xAI, компания на Илон Мъск.

Забележителен аспект на успеха на Solana е значителният скок на нейната обща заключена стойност (TVL), което е показателно за повишеното доверие на потребителите. Освен това институционалните инвестиции показаха ясно предпочитание към Solana, което е свидетелство за подобряващите се основни показатели, включително увеличения обем на транзакциите и ниските такси за тях.

С поглед към бъдещето бе потърсена прогноза от Grok с молба за евентуалната траектория на Solana в края на 2024 г.

В най-добрия случай чатботът очаква стойността на Solana да варира между $125 и $150 до края на 2024 г. При по-неблагоприятни обстоятелства обаче най-силният конкурент на Етериум потенциално може да отбележи спад до диапазона от $60 до $80.

Бичата прогноза на Grok за стойността на SOL:

Като се имат предвид наличните данни и последните пазарни тенденции, бичата прогноза за Solana (SOL) до края на 2024 г. се оценява в диапазона от $125 до $150. Това е подкрепено от впечатляващото представяне на монетата през 2023 г., нарастващата популярност на мрежата Solana и потенциала за по-нататъшен напредък и партньорства.

Мечата прогноза на Grok за стойността на SOL:

Обратно, една по-предпазлива перспектива за бъдещето на Solana поставя стойността ѝ в мечия диапазон от $60 до $80 до края на 2024 г. Тази прогноза се основава на потенциални рискове и несигурност в рамките на пазара на криптовалути, като например регулаторни промени или забавяне на общия пазарен растеж.

Изключително важно е да се отбележи, че Grok подчертава спекулативния характер на тези прогнози, като признава възможността за вариации. Чатботът поясни, че прогнозите му се основават на наличната информация и пазарните тенденции, като призовава инвеститорите да извършват задълбочени проучвания и да проявяват предпазливост при вземането на решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.