НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за‌ цената на Shiba Inu (SHIB) за следващата седмица

08.03.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за‌ цената на Shiba Inu (SHIB) за следващата седмица

Мрежата на Shiba Inu [SHIB] се разрасна значително по време на настоящия скок на активността на криптовалутите.

Макар че голямото внимание често се фокусира върху колебанията на цените, важно е да се отбележи значителният напредък, постигнат в основната инфраструктура на мрежата. Едно от значителните постижения се наблюдава в Shibarium, където общият брой на трансакциите вече надхвърля 400 милиона, придружени от обща заключена стойност (TVL), надхвърляща $1 милион долара. Тези статистически данни подчертават нарастващия интерес към и използването на екосистемата Shiba Inu.

На 5 март SHIB преживя забележителен скок, изтласквайки цената си над $0.00004, което съвпадна с достигането на TVL на Shibarium до $2.25 милиона, според докладите на DeFiLlama. Въпреки това, както е обичайно за волатилните пазари, колебанията са очаквани. В момента SHIB се търгува на цена от $0.00003106, отбелязвайки 16% спад за деня. Въпреки това активът е отбелязал впечатляващо увеличение от 125% през последната седмица.

С поглед напред към средата на март, прозренията на крипто експерти и платформи като Changelly предоставят известна перспектива за потенциалните ценови движения. Въз основа на исторически данни от началото на 2023 г. експертите прогнозират среден курс на SHIB от $0.0000393 до март 2024 г., като минималните и максималните цени се оценяват съответно на $0.0000349 и $0.0000437.

Анализът на Changelly съвпада с тази прогноза, като предполага възходяща тенденция за SHIB, водеща до средата на март, с потенциален връх от $0.00003903, което представлява 16% увеличение спрямо текущите нива.

“Отвъд обикновените спекулации с цената, пътят на Shiba Inu се характеризира с непрекъсната еволюция, включително усилия за подобряване на нейната екосистема и полезност. Shibarium, например, играе ключова роля в улесняването на децентрализираните финансови дейности (DeFi) в рамките на мрежата Shiba Inu, като предлага на потребителите различни възможности за финансови услуги.

==

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.