НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Шиба Ину – 1,300% ръст на хоризонта?

октомври 11, 2023 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Шиба Ину – 1,300% ръст на хоризонта?

Въз основа на сведения, събрани от метриките на веригата и компанията за прогнозиране на цени DigitalCoinPrice, може да се каже, че бъдещето на Шиба Ину (SHIB) изглежда обещаващо,

Прогнозата на DigitalCoinPrice за SHIB през следващите години представя оптимистичен сценарий. Те предполагат, че Шиба Ину има потенциал за значителен скок, който може да възлезе на забележителното 927% увеличение от сегашната му стойност от $0.000006 до 2030 г.

Освен това тази ценова прогноза показва, че Шиба Ину потенциално може да достигне $0.0000990 малко след 2030 г., по-конкретно около началото на януари 2031 г. Тази прогноза предполага, че SHIB може да спадне с един знак след десетичната запетая, оставяйки го да се търгува с четири нули на тази ценова точка.

Това би представлявало значителен подем и потенциална възвръщаемост на инвестицията от близо 1,334% в сравнение с настоящата ѝ оценка.

Въпреки това е изключително важно да се подчертае, че няма никаква гаранция, че SHIB ще постигне посочената цел до 2031 г. Пазарът на криптовалути е известен с високата си волатилност и цените могат да се колебаят както в положителна, така и в отрицателна посока.

Ето защо е препоръчително да се извърши цялостно проучване и да се прояви предпазливост, преди да се направят каквито и да било инвестиции в SHIB или в друг дигитален актив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Алткойн скочи с 200% след важно съобщение за проекта

Helium (HNT), проект за децентрализирана безжична мрежа, разкри стартирането на икономичен план за мобилен телефон в мрежата си специално за физически лица в САЩ.

декември 7, 2023 11:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.