НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Polygon (MATIC) за новата година

21.12.2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Polygon (MATIC) за новата година

През 2023 г. Polygon претърпя значителни промени, особено след юни, когато беше представена инициативата "Polygon 2.0".

Тази актуализация въведе значителни промени, включително въвеждането на новия токен POL, който в крайна сметка цели да измести изцяло MATIC.

През годината се наблюдаваше рязко нарастване на активността на незаменяемите токени (NFT) на Polygon, особено с NFT колекцията Reignmaker на DraftKings. Наред с разширяващата се екосистема, Polygon отбеляза значителен ръст на потребителската си база, като дори надмина Етериум (ETH).

Въпреки тези постижения, MATIC се бореше да набере инерция по време на неотдавнашния подем на крипто пазара, който изстреля няколко други криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум и Solana (SOL) до нови висоти, невиждани от началото на 2022 г.

Отчитайки както експанзията, така и предизвикателствата и с наближаването на новата година, бе потърсена информация от водещата платформа на OpenAI – ChatGPT – за да се опита да прогнозира потенциала на MATIC за началото на 2024 г.

ChatGPT прогнозира вероятен ценови диапазон за MATIC на Нова година, като оцени, че първоначално стойността на монетата може да падне между $0.80 и $1.20, с по-точен диапазон от $0.95 до $1.10.

Леко бичата прогноза на AI произтича от фактори като технологичния напредък на Polygon и увеличеното приемане в NFT и DeFi секторите. Въпреки неотдавнашните спадове ChatGPT подчерта потенциала за възстановяване въз основа на развитието през 2023 г.

При бичи сценарий, ако по-широкият крипто пазар преживее силно рали и подобренията на Polygon генерират подновен интерес към MATIC, ChatGPT предложи диапазон между $1.50 и $2. Обратно, при мечи сценарий, включващ неблагоприятни регулаторни промени или технически недостатъци при Polygon, MATIC може да спадне до $0.50 – $0.70.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.