НАЧАЛО Алткойни

Топ криптовалути, които да следим тази Коледа

21.12.2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалути, които да следим тази Коледа

В края на 2023 г. на пазара на криптовалути се наблюдава забележителен ръст на някои криптовалути както и повишено настроение сред инвеститорите.

Биткойн (BTC) демонстрира впечатляващ скок, надхвърляйки 150% ръст от началото на годината, което съвпадна с глобалната пазарна капитализация на криптовалутите, надхвърляща $1.62 трилиона.

Що се отнася до състоянието на текущия пазар на криптовалути, ChatGPT отбеляза стабилно покачване на XRP, като от януари 2023 г. насам той се е увеличил с над 80%.

Скокът на този широко използван токен може да се отдаде на съдебно решение, с което се потвърди легалната продажбата на XRP от Ripple на клиенти на дребно, което облекчава опасенията относно нарушения на закона за ценните книжа. Въпреки това несигурността се запазва, тъй като съдебното дело се придвижва към по-висши съдилища в САЩ.

ChatGPT подчерта, че правните резултати ще окажат силно влияние върху представянето на XRP, като прогнозира потенциален скок, ако присъдата е в полза на Ripple, което може да засили доверието на инвеститорите.

Освен това AI отбелязва нарастващия институционален интерес към XRP, и партньорствата на Ripple като фактори, които потенциално може допълнително да повишат стойността на токена.

В случая на Shiba Inu (SHIB) ChatGPT предвиди трудни дни до края на декември. Въпреки повишената активност на Shibarium и значителното изгаряне, планирано от екипа, SHIB се бори да свали нула от стойността си от август насам.

Развитието на събитията може да повиши цената на криптовалутата, но въпреки това регулаторната несигурност и засилената конкуренция могат да възпрепятстват растежа до края на декември 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.