Home

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

11.07.2024 18:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

Планирано за 24 юли 2024 г., това решение за изключване от списъка обхваща както кръстосаната, така и изолираната маржин търговия, засягайки двойки като BTC/TUSD и TUSD/USDT.

Процесът започва със спиране на изолираните маржин заеми за тези двойки от 12 юли 2024 г. На трейдърите се препоръчва да действат бързо, като затварят позиции или прехвърлят активи от маржин портфейли към спот портфейли, за да намалят потенциалните загуби.

Binance подчерта важността на проактивните мерки преди крайния срок и пояснява, че няма да поеме отговорност за евентуални загуби, произтичащи от тази корекция.

Този ход следва неотдавнашните действия на Binance на пазара, включително листването на нови криптовалути и планираното изваждане от списъка на няколко двойки за спот търговия до 22 юли 2024 г., които предизвикаха спекулации и интерес както сред трейдърите, така и сред инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.