НАЧАЛО Други

Прогноза за цената на меме криптовалутата Bonk за 2024 година

28.12.2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на меме криптовалутата Bonk за 2024 година

Меме монетата Bonk (BONK) пое на необичайно пътешествие в края на 2023 г., като отбеляза множество забележителни скокове в цената, които я повишиха с цели 10,000% през последните 52 седмици.

Въпреки тези скокове и дори мимолетния момент, в който изпревари Dogecoin (DOGE) по обем на търговия след листването си на Coinbase, най-голямата публично търгувана борса за криптовалути, тя остава сравнително по-малко известен играч в сферата на криптовалутите.

Стартирана в блокчейна Solana (SOL), Bonk се възползва от собственото си стремително покачване от над 1,000% за една година. Неговият неотдавнашен възход може да се дължи и на рязкото увеличение на продажбите на смартфона Solana Saga, който предлага airdrop, съдържащ BONK, стимулирайки повишения интерес към меме монетата.

Поради нейната значителна волатилност и бързи, но кратки ескалации на цените, бе потърсена информация от прогнозните AI алгоритми на CoinCodex относно позицията на Bonk с наближаването на Нова година. Въз основа на данните, налични към 28 декември, алгоритмите на CoinCodex прогнозират, че меме монетата вероятно ще поддържа относително стабилна цена през първите седмици на 2024 г.

Прогнозата показва 3.53% спад в стойността на Bonk, оценявайки я на $0.00001385 на 1 януари. По-нататъшните прогнози предполагат подобен модел на търговия за следващия месец, като предвиждат стойност от $0.00001520 след 30 дни – малко по-висока от стойността ѝ към момента на публикуване на доклада. Забележително е, че Bonk преживя 16 дни на положителни печалби от последните 30, което подчертава значителната му волатилност.

Освен това, отразявайки както цялостната възходяща тенденция на Bonk през 2023 г., така и преобладаващите бичи настроения на крипто пазара, “Индексът на страха и алчността“, проследяващ настроенията на инвеститорите, категоризира Bonk в категорията “алчност“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ германска банка ще предлага крипто услуги

Най-голямата федерална банка в Германия, Landesbank Baden-Württemberg (LBBW), с активи на обща стойност 333 милиарда евро, създаде стратегическо партньорство с Bitpanda Technology Solutions, водеща европейска крипто платформа.

16.04.2024 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Съюзът призовава Близкия изток да зареже долара в търговията с петрол

Напрежението в Близкия изток нараства след серия от над 300 ракетни атаки с дронове, извършени от Иран срещу Израел, които бяха прихванати от защитната система “Железен купол”.

16.04.2024 7:00 1 мин. четене

Ето към кои крипто акции да се насочите през април

През изминалата година пазарът на криптовалути отбеляза съживяване след период на охлаждане през 2022 г., задвижван от фактори като регулаторни одобрения на спот Биткойн ETF и очакване на по-ниски лихвени проценти.

15.04.2024 19:20 2 мин. четене

БРИКС: Китай продължава да доминира в рамките на съюза

Създаването на БРИКС, която първоначално включваше Бразилия, Русия, Индия и Китай, може да се проследи до публикация от 2001 г. на икономиста от Goldman Sachs Джим О’Нийл.

15.04.2024 18:34 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.