НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Internet Computer (ICP) – какво да очакваме?

22.03.2024 18:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Internet Computer (ICP) – какво да очакваме?

Internet Computer (ICP) поддържа консолидиран ценови тренд от началото на годината, като последните признаци сочат продължаване на тази фаза на консолидация.

Очаква се, че алткойнът може да надхвърли границата от $15 преди края на месеца.

Последните развития в ценовата траектория на Internet Computer показват отскок, като през последните две седмици беше регистрирано дъно от $10.9, преди постепенното възстановяване през последните дни. Това възраждане съвпадна с появата на бичи индикатори, тъй като криптовалутата отново навлиза във фаза на консолидация.

Индексът на относителната сила (RSI) забележимо се изкачи обратно над неутралния праг от 50, след като се потопи в мечата зона за първи път от октомври 2023 г. насам. RSI служи като индикатор за инерцията, показващ потенциални условия на свръх купен или свръх продаден актив на пазара.

В допълнение към RSI, индикаторът Ichimoku Cloud също сигнализира за подобни настроения по отношение на инерцията и потенциалните точки на обръщане. Въпреки неотдавнашното мечешко пресичане, дължащо се на спад, неотдавнашното възстановяване от 22.56% през последните три дни показа, че ICP възвръща позицията си над облака, което предполага бича перспектива.

Запазването на нивото на подкрепа от $12.9 може да проправи пътя за по-нататъшно покачване към $15, което представлява потенциално 14% рали до края на месеца.

Въпреки тези оптимистични показатели обаче настроенията на инвеститорите изглеждат потиснати, както се вижда от липсата на бичи залози за цените на Internet Computer. Коефициентът на финансиране, макар и положителен, остава на многомесечно дъно, което предполага намаляващ апетит за по-нататъшно повишаване на цените. Отрицателният процент на финансиране би могъл потенциално да сигнализира за спад на пазара, което би обезсилило бичата теза и би довело до корекция към $10.97.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

3 алткойна, които може да очакват експлозивен растеж според познат крипто експерт

Крипто стратегът, известен като Altcoin Sherpa, обръща внимание на три нови дигитални актива, които са готови за растеж през следващите седмици.

23.04.2024 13:30 1 мин. четене

Алткойн, който може да има огромен потенциал този пазарен цикъл

Известен трейдър е идентифицирал проект за игри на Етериум (ETH), който потенциално може да повтори успеха на Axie Infinity (AXS) в този пазарен цикъл.

23.04.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.