НАЧАЛО Други

Прогноза за цената на Ethena (ENA) – $10 на хоризонта?

03.04.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Ethena (ENA) – $10 на хоризонта?

Ethena (ENA), нововъзникващ DeFi проект, отбеляза рязък ръст на популярността след неотдавнашното си пускане на пазара, като цената му се покачи с над 20%.

В допълнение към импулса Артър Хейс, съосновател на BitMEX, изрази бичи настроения по отношение на Ethena, като прогнозира покачване до $10. Неговите одобрения предизвикаха дискусии и любопитство в криптообщността.

Проектът получи значителна тяга, когато Binance Launchpool го добави към платформата си като 50-ия проект, което допълнително подхрани интереса към Ethena.

Одобрението на Ethena от страна на Артър Хейс привлече вниманието в крипто сферата. В изявления Хейс изрази подкрепата си за DeFi проекта, като предвиди значителен скок на цената до $10. Забележките му, споделени в платформата X, предизвикаха оптимизъм и спекулации сред инвеститорите, което ги накара да следят внимателно представянето на Ethena.

Подкрепата на Хейс подчертава нарастващото доверие в потенциала на проекта и неговите разрушителни възможности в рамките на децентрализираното финансово пространство. Като се има предвид неговият опит в крипто индустрията, прогнозите на Хейс имат значително влияние и биха могли да повлияят на нагласите на инвеститорите към Ethena.

Освен това Хейс отбеляза, че цената на ENA вече се покачва въпреки ограниченото участие на корейски търговци. Той очаква значително покачване на цената на ENA, след като te инвеститори навлязат на търговската сцена.

Оптимистичната прогноза на Артър Хейс за Ethena идва в ключов момент за проекта, тъй като той се стреми да се утвърди в конкурентната DeFi среда. Неговата подкрепа не само потвърждава стойностното предложение на Ethena, но също така сигнализира за потенциална промяна в пазарната динамика, при която инвеститорите все повече са привлечени от обещаващи проекти, подкрепени от влиятелни личности.

Важно е обаче да се подхожда с предпазливост към подобни прогнози, като се има предвид присъщата на крипто пазара нестабилност и непредсказуемост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Дългът на САЩ и Китай може да има тежки последици за глобалната икономика

Международният валутен фонд (МВФ) призова правителствата на САЩ и Китай да предприемат действия за справяне с рязкото увеличаване на дълговете си, като предупреди за потенциални дълбоки последици за световната икономика и лихвените проценти, плащани от други държави.

18.04.2024 17:00 2 мин. четене

Традиционните пазари ги обвзема страх – какво следва?

Нагласите на инвеститорите се промениха, тъй като несигурността хвърля сянка върху пазара на акции, което е сигнал за отклонение от оптимизма, характерен за последните месеци.

18.04.2024 15:00 2 мин. четене

Рисковете от използването на изкуствен интелект в банковия сектор

Най-големият световен банков регулатор Пабло Ернандес де Кос, управител на Банката на Испания и председател на международния Базелски комитет по банков надзор, подчерта, че банките трябва активно да се справят с рисковете, свързани с използването на изкуствения интелект (AI) и машинното обучение (ML) в дейността си.

18.04.2024 13:00 1 мин. четене

БРИКС: Ролята на Египет в съюза – ето какво трябва да знаем

Според икономиста Шайма Шериф търговското партньорство на Египет със страните от БРИКС се очаква да се съсредоточи върху продоволствената сигурност, особено поради ключовата роля на Русия като основен доставчик на вносната пшеница за Египет.

18.04.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.