НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin20 се стреми към 100 милиона пазарна капитализация. Кога ще стане?

03.04.2024 21:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin20 се стреми към 100 милиона пазарна капитализация. Кога ще стане?

Dogecoin20 стартира в средата на март, но вече започва да се подготвя за голямото пускане в деня на DOGE, което може да го “форсира” към прогрес.

Но на фона на цялата крипто индустрия, къде може да се позиционира $DOGE20 и има ли шанс срещу другите доказани вече имена сред меме криптовалутите?

Останете с нас, за да разберете повече.

Купете Dogecoin20

Кога се листва Dogecoin20?

Очакваното листване на Dogecoin20 ($DOGE20) е насрочено за символичния ден на DOGE, 20-ти април. Въпреки че този момент може да изглежда далеч, вече се наблюдава нарастващ интерес сред крипто китовете, които получават сигнали за тази меме криптовалута.

При настоящата цена на токена от само $0.00022, инвеститорите идентифицират $DOGE20 като привлекателна инвестиционна възможност. Съвпадението на листването с период, който може да донесе значителен скок в крипто индустрията, поставя Dogecoin20 в уникална позиция за потенциален голям растеж.

Така, предстоящото листване на $DOGE20 обещава не само да отбележи важен етап в развитието на токена, но и да предложи значителни възможности за инвеститорите, които търсят да участват в един от най-обсъжданите проекти в крипто пространството.

Доста анализатори предсказват, че този умен ход с “отложения старт” може да предотврати срив в цената, тъй като периодът от началото на април до халвингът ще е нестабилно време и ще видим много възходи и корекции.

Защо да инвестираме в Dogecoin20 сега, вместо на 19-ти април?

Навярно някои от вас ще си помислят, че е по-разумно да изчакат до последния момент преди листването на Dogecoin20, например до 19-ти април. Въпреки това, трябва да се вземе предвид, че годишният процент доходност от DOGE20 е около 64%.

Това означава, че в рамките на няколко дни до края на месеца, инвеститорите имат възможността да реализират доходност от 3-4%. Още повече, ако се случи потенциален скок с 10 пъти на цената, ръстът на вашия капитал евентуално може да достигне до 40%, което определено не е за пренебрегване. Освен това, за разлика от $DOGE20, много меме криптовалути претърпяха корекции неколкократно досега.

Така че, ранната инвестиция в Dogecoin20 не само предоставя възможността за стабилна доходност в краткосрочен план, но и отваря “вратичка” за значително увеличение на инвестицията при евентуален ръст на пазарната стойност на токена.

Купете Dogecoin20

Какъв е ценовият потенциал на $DOGE20?

Обявяването на Doge фючърси от страна на Coinbase създаде огромни очаквания за скок в цената на $DOGE20, тъй като той е малко или много свързан с успеха и на оригиналния Dogecoin.

Някои теории дори предполагат, че $DOGE20 може да достигне до $0.1, което би означавало над 45-кратен ръст на цената. Въпреки това, повечето анализатори са по-скептично настроени и предвещават скок с до 4-5 пъти максимум през следващия месец, с потенциал за евентуален ръст от 10х до края на май.

Важно е да се има предвид, че когато става дума за меме криптовалути, предсказанията са особено несигурни и липсва гаранция за такова развитие на събитията. В крайна сметка Dogecoin20 не разполага с реална концепция, така че трябва да сме малко по-умерени в прогнозите си, макар други криптовалути като Dogwifhat да доказаха, че няма невъзможни неща.

Как да закупя Dogecoin20?

Инвестирането в Dogecoin20 предлага вълнуваща възможност за участие в една от най-новите меме криптовалути на пазара. Ето основните стъпки, които трябва да следвате за да добавите $DOGE20 към вашето портфолио:

  1. Посетете сайта на предпродажбата: Началото на вашето пътуване започва с посещение на официалния сайт за предпродажба на Dogecoin20.
  2. Купете ETH или USDT: За да участвате в предпродажбата, първо ще трябва да притежавате Ethereum (ETH) или Tether (USDT), които можете да закупите от надеждна крипто борса.
  3. Свържете крипто портфейла си: Използвайте портфейл, който поддържа ERC-20 токени, като MetaMask или Trust Wallet, за да се свържете с платформата за предпродажба.
  4. Обменете токени за $DOGE20: След като сте свържете своя портфейл, можете да обмените своите ETH или USDT за токени $DOGE20.
  5. Завършете транзакцията: Проверете два пъти детайлите на транзакцията и потвърдете покупката, за да завършите процеса на инвестиция в Dogecoin20.

Купете Dogecoin20


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.