НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Dogecoin – какво да очакваме по време на празниците?

19.12.2023 8:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Dogecoin – какво да очакваме по време на празниците?

В разгара на празничната треска крипто ентусиастите разглеждат потенциалните инвестиционни перспективи в края на годината.

Един от забележителните претенденти на пазара, Dogecoin, заинтригува инвеститорите относно прогнозираното му представяне на Коледа през 2023 г.

Понастоящем Dogecoin отразява спад от 6% в рамките на последните 24 часа, като се търгува на цена от $0.0888. Монетата претърпя неотдавнашен спад след период на възходящо движение през последния месец. Това подтиква към анализ относно потенциалното ѝ възстановяване и очакване за представянето ѝ по празниците.

Тъй като инвеститорите се ориентират в променливия пазарен пейзаж преди Коледа, изобилстват съображения относно разумността на инвестирането в Dogecoin.

Според прогнозите на платформата Changelly се очаква Dogecoin да достигне $0.098 на Коледа, отбелязвайки 2% увеличение спрямо предходната Бъдни вечер. Пазарното поведение през декември изглежда забележимо бурно за тази меме монета, но въпреки това специално за Коледа се прогнозира положително повишение.

В навечерието на Коледа прогнозите сочат поредица от последователни дни, в които Dogecoin ще загуби 1%. Интересно е, че достигането на оценка от $0.093 на 21 декември подготвя почвата за връх на Коледа, който ще бъде последван от забележим спад, който може да продължи и през януари.

След Коледа се очаква спад, при който монетата ще се установи на ниво от $0.094. Впоследствие на хоризонта се очертават значителни спадове през началния месец на 2024 г. Обратно, в рамките на само пет дни след коледната оценка се предвижда значителен спад от 12%. Забележително е, че през последната седмица на декември Dogecoin може да се търгува за $0.084 до 31 декември.

Все пак трябва да се има предвид, че платформата на Changelly прави прогнози от спекулативен характер, което означава, че точното движение на цената на Dogecoin не може да бъде предречено.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.