НАЧАЛО Биткойн

Прогноза за цената на Биткойн от директора на Binance

21.03.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Биткойн от директора на Binance

Ричард Тенг, главен изпълнителен директор на Binance, изрази оптимизъм по отношение на потенциала на Биткойн да достигне нов исторически връх до края на годината, както се казва в доклад на Bloomberg.

Прогнозите на Тенг сочат, че Биткойн може да надхвърли $80,000 – цифра, която той по-рано оцени като цена на затваряне за 2024 г.

Бичата му позиция по отношение на Биткойн се основава на наблюдението, че предлагането му намалява, докато търсенето продължава да се засилва.

Понастоящем Биткойн се търгува на цена от 65,200, отбелязвайки ръст от приблизително 6% . От началото на годината Биткойн е отбелязал 50% увеличение.

Тенг очаква, че възходящата траектория на Биткойн може да се сблъска с периодични корекции, като подчертава тяхната полезна роля за стабилизиране на пазара.

След оставката на Чанпен Джао като главен изпълнителен директор на Binance на фона на обвинения в нарушаване на разпоредбите за борба с прането на пари, Тенг пое ролята на главен изпълнителен директор.

Малко след като пое ръководството, Тенг очерта планове за насърчаване на по-нататъшния растеж на крипто борсата, като същевременно даде приоритет на спазването на регулаторните изисквания.

Той подчерта стабилното финансово състояние на Binance, като изтъкна статута ѝ на най-голямата крипто борса в света по обем, капиталовата ѝ структура без дългове, скромните разходи и високите приходи и печалби въпреки ниските потребителски такси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

24.04.2024 10:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Mt.Gox започва да разпределя $9 милиарда в Биткойн на кредиторите

Mt. Gox, една от първите борси за Биткойн (BTC), започна процес на изплащане на задълженията си към кредиторите от своя значителен резерв от $9 милиарда под формата на BTC.

23.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.