НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

24.04.2024 13:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) наскоро стана свидетел на повишена активност от страна на инвеститорите, въпреки че движението му беше сравнително слабо през последните 24 часа.

През последните седем дни обаче AVAX отбеляза забележително увеличение от 12%, но през последните 30 дни отбеляза спад от 28%. Въпреки това AVAX демонстрира впечатляващ ръст от 132% от предходната година.

По данни на CoinGecko в момента AVAX се търгува около границата при $39, като през последния ден се наблюдават минимални колебания.

Що се отнася до потенциалното движение на цените до края на април, различните прогнози предоставят оптимистични цели за Avalanche (AVAX).

Changelly предполага, че AVAX може да нарасне до максимум $54.1 до края на април, като минималната цел през този период е $47.

От CoinCodex също предполагат оптимистична картина, като прогнозират AVAX да достигне $54.8 до края на април и $129 до средата на май. Струва си обаче да се отбележи, че AVAX е спаднала с над 70% от историческия си връх от $144 на 21 ноември 2021 г.

Траекторията на цената на AVAX през следващите седмици може да бъде повлияна от представянето на Биткойн (BTC). Ако BTC запази бичия си импулс, други алткойни като AVAX може да последват примера му. И обратното, спад в цената на BTC може да попречи на способността на AVAX да достигне тези прогнозни нива.

Важно е да се признае непредсказуемият характер на пазара, който може да се разколебае и в двете посоки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.