НАЧАЛО Алткойни

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

24.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

Coinbase, чрез своя профил в X, обяви, че новият крипто проект – Karrat (KARRAT), ще бъде включен в платформата като „експериментален актив“.

„Karrat (KARRAT) вече е достъпен на coinbase.com и в приложенията на Coinbase за iOS и Android с етикет „експериментален“. Клиентите на Coinbase могат да влязат в системата, за да купуват, продават, конвертират, изпращат, получават или съхраняват тези активи.“

Coinbase заяви, че борсата присвоява етикета „експериментален актив“ „на определени търгуеми активи, които са или нови за платформата, или имат сравнително малък обем на търговия в сравнение с по-широкия крипто пазар.

Каратът наистина се характеризира с нисък обем на търговия. Алткойнът понастоящем се оценява на $0.848 , което представлява спад от над 6% от момента на обявяването му.

Според прессъобщение от Chainwire протоколът Karrat, разработен от фондация Karrat, е алткойн проект, фокусиран върху изкуствения интелект, който има за цел да въведе технологията Web3 в развлеченията, игрите и изкуствения интелект. KARRAT действа като управляващ токен на протокола.

Първото заглавие, което ще бъде пуснато на протокола, е игра, наречена „My Pet Hooligan“. Играта дава възможност на играчите да играят като NFT в играта, а притежателите на NFT „My Pet Hooligan“ имат право на предстоящото airdrop събитие на KARRAT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.