НАЧАЛО Алткойни

Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

септември 11, 2022 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

Сливането на Етериум (ETH) се очаква да предизвика потенциално покачване на стойността на втората най-голяма криптовалута.

Много пазарни участници приписват очакваното повишение на предполагаемото подобрение на цялостното представяне на мрежата.

Въпреки че бичите настроения за ъпгрейда са силни, част от крипто пазара смята, че има някои призиви за безпокойство, особено с потенциалното въвеждане на нови токени в екосистемата.

Очертава се спад при Етериум

В тази насока популярен крипто трейдър, публикуващ под потребителското име Tradersweekly в TradingView, предположи, че едно от преките въздействия на Сливането е да се задейства сценарий на „pump and dump“ при Етериум. 

Трейдърът отбеляза, че дъмпингът ще възникне от новосъздадените токени, които ще се появят на пазара заедно със Сливането. Търговецът също така признава, че цената на Етериум ще се повиши, но сценарият е временен. 

Заради тези токени „от въздуха“ смятаме, че може да има първоначално увеличение на цената на Етериум (особено преди Сливането). Очакваме обаче евентуалният скок да бъде временен и новосъздадените токени да бъдат разпродадени на пазара заедно с Етериум (след Сливането).

В същото време търговецът отбеляза, че ситуацията на „pump and dump“ се подкрепя от технически показатели, които демонстрират липса на ликвидност при Етериум. В този случай експертът прогнозира понижение с около $1,000 и $900.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво се случи с Биткойн инвестицията на Салвадор?


Друг крипто трейдър с потребителското име Mihai_Iacob, е бичи настроен за алткойна, като отбелязва, че активът е по-силен от Биткойн през последните два месеца. 

„От техническа гледна точка, зоната от $1,300-$1,400 е изключително силна подкрепа в момента, а повишеният натиск за продажби от страна на BTC много вероятно ще доведе до ръст до $2,500 за ETH“, каза той. 

Бичите настроения по отношение на повишението произтичат главно от факта, че след събитието Етериум ще стане по-малко инфлационен и ще надгради статута си на средство за запас от стойност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

септември 25, 2022 17:36 1 мин. четене

XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

Популярен крипто анализатор прогнозира големи печалби за криптовалутата на блокчейн компанията Ripple – XRP.

септември 25, 2022 16:02 1 мин. четене

Tether пуска USDT в мрежата на Polkadot

Tether пусна своята стабилна монета USDT в мрежата на Polkadot, съобщи компанията в изявление от петък.

септември 25, 2022 10:23 1 мин. четене