НАЧАЛО Алткойни

Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

септември 11, 2022 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

Сливането на Етериум (ETH) се очаква да предизвика потенциално покачване на стойността на втората най-голяма криптовалута.

Много пазарни участници приписват очакваното повишение на предполагаемото подобрение на цялостното представяне на мрежата.

Въпреки че бичите настроения за ъпгрейда са силни, част от крипто пазара смята, че има някои призиви за безпокойство, особено с потенциалното въвеждане на нови токени в екосистемата.

Очертава се спад при Етериум

В тази насока популярен крипто трейдър, публикуващ под потребителското име Tradersweekly в TradingView, предположи, че едно от преките въздействия на Сливането е да се задейства сценарий на “pump and dump” при Етериум. 

Трейдърът отбеляза, че дъмпингът ще възникне от новосъздадените токени, които ще се появят на пазара заедно със Сливането. Търговецът също така признава, че цената на Етериум ще се повиши, но сценарият е временен. 

Заради тези токени “от въздуха” смятаме, че може да има първоначално увеличение на цената на Етериум (особено преди Сливането). Очакваме обаче евентуалният скок да бъде временен и новосъздадените токени да бъдат разпродадени на пазара заедно с Етериум (след Сливането).

В същото време търговецът отбеляза, че ситуацията на “pump and dump” се подкрепя от технически показатели, които демонстрират липса на ликвидност при Етериум. В този случай експертът прогнозира понижение с около $1,000 и $900.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво се случи с Биткойн инвестицията на Салвадор?


Друг крипто трейдър с потребителското име Mihai_Iacob, е бичи настроен за алткойна, като отбелязва, че активът е по-силен от Биткойн през последните два месеца. 

“От техническа гледна точка, зоната от $1,300-$1,400 е изключително силна подкрепа в момента, а повишеният натиск за продажби от страна на BTC много вероятно ще доведе до ръст до $2,500 за ETH”, каза той. 

Бичите настроения по отношение на повишението произтичат главно от факта, че след събитието Етериум ще стане по-малко инфлационен и ще надгради статута си на средство за запас от стойност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.