НАЧАЛО Алткойни

Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

11.09.2022 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум

Сливането на Етериум (ETH) се очаква да предизвика потенциално покачване на стойността на втората най-голяма криптовалута.

Много пазарни участници приписват очакваното повишение на предполагаемото подобрение на цялостното представяне на мрежата.

Въпреки че бичите настроения за ъпгрейда са силни, част от крипто пазара смята, че има някои призиви за безпокойство, особено с потенциалното въвеждане на нови токени в екосистемата.

Очертава се спад при Етериум

В тази насока популярен крипто трейдър, публикуващ под потребителското име Tradersweekly в TradingView, предположи, че едно от преките въздействия на Сливането е да се задейства сценарий на “pump and dump” при Етериум. 

Трейдърът отбеляза, че дъмпингът ще възникне от новосъздадените токени, които ще се появят на пазара заедно със Сливането. Търговецът също така признава, че цената на Етериум ще се повиши, но сценарият е временен. 

Заради тези токени “от въздуха” смятаме, че може да има първоначално увеличение на цената на Етериум (особено преди Сливането). Очакваме обаче евентуалният скок да бъде временен и новосъздадените токени да бъдат разпродадени на пазара заедно с Етериум (след Сливането).

В същото време търговецът отбеляза, че ситуацията на “pump and dump” се подкрепя от технически показатели, които демонстрират липса на ликвидност при Етериум. В този случай експертът прогнозира понижение с около $1,000 и $900.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво се случи с Биткойн инвестицията на Салвадор?


Друг крипто трейдър с потребителското име Mihai_Iacob, е бичи настроен за алткойна, като отбелязва, че активът е по-силен от Биткойн през последните два месеца. 

“От техническа гледна точка, зоната от $1,300-$1,400 е изключително силна подкрепа в момента, а повишеният натиск за продажби от страна на BTC много вероятно ще доведе до ръст до $2,500 за ETH”, каза той. 

Бичите настроения по отношение на повишението произтичат главно от факта, че след събитието Етериум ще стане по-малко инфлационен и ще надгради статута си на средство за запас от стойност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и криптовалутите по пътя на глобалното приемане

Бивш анализатор на Bloomberg предположи, че основите на анализа на блокчейн сектора показват тенденция към широко приемане на криптовалутите.

01.03.2024 19:35 2 мин. четене

Ripple обвинени в манипулиране на цената на XRP чрез ботове

Появиха се твърдения, че Ripple може да е използвала автоматични ботове, за да повлияе на цената на XRP. Тези твърдения произтичат от документи, споделени от крипто следователят Darkhorse, които хвърлят светлина върху сложните стратегии, използвани за въздействие върху пазарната стойност на XRP през 2015 и 2016 г.

01.03.2024 16:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, които да следите следващата седмица

Тъй като седмицата на пазара на криптовалути е към своя край, някои активи се открояват като потенциално изгодни възможности за покупка през следващата седмица, особено като се има предвид, че в момента цената им е под $5 за токен.

01.03.2024 14:30 2 мин. четене

2 алткойна, които могат да скочат след корекция на Биткойн

Инвеститорът Брайън Кели изрази загриженост относно възможността Биткойн (BTC) да претърпи значителна пазарна корекция, след като надхвърли границата от $60,000.

01.03.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.