НАЧАЛО Други

Продажбите на Bored Ape Yacht Club скочиха със 175%

април 17, 2022 19:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Продажбите на Bored Ape Yacht Club скочиха със 175%

Една от най-големите NFT колекции на пазара, Bored Ape Yacht Club, се сблъска с увеличение на обема с над 175% до приблизително $1 милион, съобщава WuBlockchain.

В допълнение към повишената търговска активност, минималната цена на колекцията скочи до почти 110 ETH, или приблизително $330,000. Общата пазарна стойност на колекцията сега е близо до достигане на $1 милиард, тъй като броят на притежателите надхвърли 6,400.

Въпреки най-новите проблеми със сигурността и експлойтите, колекцията все още привлича известни инвеститори и дори някои фондове за риков капитал. По-рано бе съобщено, че официалната общност на проекта в Discord е била експлоатирана и потребителите са получили фишинг връзки, призоваващи ги да прехвърлят някои чувствителни данни, които позволяват на хакерите да откраднат техните NFT.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Над $1 милиард в Биткойн (BTC) напусна Coinbase за ден

По време на експлойта измамници откраднаха NFT на стойност $100,000. Много потребители вярваха, че мениджърите на проекта правят подаръци, обвързани с Деня на шегата, поради което някои от тях бяха примамвани и прехвърляха информация на хакери.

Една от поредните знаменитости, които се присъединиха към тенденцията на NFT и избраха BAYC, беше поп легендата Мадона. Съобщава се, че тя е закупила розова маймуна, облечена в кожена шапка, тъй като тя пасва на провокативния външен вид на суперзвездата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене