НАЧАЛО Алткойни

Проблеми с EOS Mainnet

юни 16, 2018 23:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проблеми с EOS Mainnet

По-малко от 48 часа след пускането си, EOS Mainnet е "в пауза", според изявления от Twitter и Steemit от 21-те най-големи EOS блок производители (БП).

Докато БП и много резервни възли се стремят да идентифицират и решат проблема, транзакциите изглежда са замразени.

Причината за замразяването в транзакциите все още не е ясна, тъй като актуализирането на статуса на EOS Mainnet на Steemit твърди, че се занимава с проблема.

EOSUK, един от кандидатите за БП, съобщава, че EOS мрежовият монитор в момента показва няколко БП, които са маркирани като „червени“. Това означава, че интерфейсите за програмиране на приложения (API) не отговарят.

Една от възможните причини за замразяването на мрежата е атака на DDoS, според EOSUK. Около един час след идентифицирането на проблема, Топ 21-те блок производители и резервни възли, направиха следната публикация в Steem it.

EOS е имал най-високо финансираното ICO до момента, събирайки около $4 милиарда. Тя възнамерява да се конкурира с Етериум като платформа за децентрализирани приложения (DApps), твърдeйки, че е постигнала комуникация между блокове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето защо Dogecoin (DOGE) скочи с 30% за седмица

Тъй като периодът на затруднения за най-големите активи на пазара на криптовалути продължава, някои токени се справят особено добре.

ноември 28, 2022 23:14 1 мин. четене

XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

ноември 28, 2022 18:49 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим тази седмица

Криптопазарът все още се опитва да продължи напред след срива на борсата FTX, който се отрази на стойността на повечето дигитални активи.

ноември 28, 2022 16:30 1 мин. четене

Cardano (ADA): Ето колко проекта работят на блокчейна

Към 25 ноември 2022 г. има над 1,140 проекта, захранвани от Cardano, но това е малка част от добрите показатели като говорим за мрежата.

ноември 28, 2022 15:20 1 мин. четене