НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Притежателите на XRP ще получат бонус токени към airdrop-а на Flare

ЮЛИ. 22, 2021 15:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Притежателите на XRP ще получат бонус токени към airdrop-а на Flare

Flare Network потвърди, че ще направи допълнителен airdrop за притежателите на XRP - и то скоро.

Хюго Филиoн, съосновател и главен изпълнителен директор на Flare, казва, че компанията планира да пусне мрежа, наречена Songbird, през следващите шест седмици.


Протоколът е проектиран да бъде "canary network“, която се използва като полигон за разработчици. Това ще бъде оперативен блокчейн с фиксирано предлагане на родния за платформата токен Songbird (SGB).


SGB ​​ще бъде разпространен сред същите притежатели на XRP, които ще получат токена Spark (FLR) въз основа на екранна снимка на мрежата, направена в края на миналата година.


Филион издава "предупреждение за хаос“ по отношение на airdrop-а на SGB.


"Songbird не трябва да се счита за готова за работа мрежа. Тя е за тестване на целостта на предложената производствена мрежа (Flare), предложените актуализации на управлението, основните протоколи на Flare и dApps, стартиращи на Flare. Екипът на Flare не обещава да продължи подкрепата или развитието на Songbird в бъдеще.

Екипът на Flare и вероятно различните екипи, които тестват своите dApps на Songbird, активно ще се опитват да намерят и използват грешки и други проблеми и да сринат мрежата. Следователно, имайте предвид, че Songbird има потенциал за загуба на жизненост, загуба на токени и риск, който е потенциално по-голям от вероятността да не се пусне основната мрежа."ПРОЧЕТИ ОЩЕCardano се връща над ключова подкрепа


Flare Network, със своя роден FLR токен, има за цел да въведе възможности за смарт договори в различни блокчейн мрежи, започвайки с XRP и след това Лайткойн (LTC).


Според изпълнителния директор Songbird ще продължи да съществува като тестова мрежа за Flare, дори след като тя цялостно бъде пусната.


Иновациите и стартирането на нови dApp ще се случат първо на Songbird, а след това може да бъдат пуснати на Flare след тестване. Това прави Songbird свой собствен тип мрежа, която може да бъде полезна, изолирана, за приложения, които не се нуждаят от предвидената стабилност на Flare, но които искат да се насладят на основните протоколи на Flare и потенциално по-усъвършенствани функции, които Songbird може да предложи преди Flare.


Филион сподели, че Flare ще стартира, след като всички системи на Songbird бъдат тествани. Настоящият окончателен одит на сигурността трябва да приключи в края на септември, според главния изпълнителен директор.


Flare казва, че след като мрежата стартира на живо, всеки отговарящ на условията притежател веднага ще получи 15% от заявените от тях токени Spark и след това ще поиска средно 3% на месец, като продължи минимум 25 месеца и максимум 34 месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света