НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano се връща над ключова подкрепа

ЮЛИ. 22, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano се връща над ключова подкрепа

Цената на Cardano възвръща силата си, след като загуби решаваща подкрепа на 19-ти юли.

ADA обаче продължава да демонстрира нерешителност, тъй като при актива се наблюдава привидно равновесие между купувачи и продавачи.


Цената на Cardano отпечатва низходящ модел на триъгълник на дневната графика.


Моделът предполага, че биковете са уязвими. Цената на Cardano обаче генерира свръхпродаден показател от индекса на относителната сила (RSI) на 20-ти юли. ADA се възстанови с близо 18% до $1,22 вчера, затваряйки над критично ниво на подкрепа.


Изглежда, че цената е възстановила 200-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) и това ниво продължава да действа като решаваща защитна линия за криптовалутата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Спад под $1 може да тласне Cardano значително по-надолу

Въпреки мечият модел на графиката, цената на ADA може да се гласи да тества хипотенузата на триъгълника през следващите няколко дни. Това ниво ($1.26) е близо до 20-дневната SMA (в оранжево). Само затваряне над 200-дневната SMA (в лилаво) може да сигнализира за възстановяване на ADA.


Като се има предвид липсата на натиск от страна на купувачите, по-нататъшните цели за в посока нагоре са малко вероятни в момента, тъй като горната граница на триъгълника действа като твърда съпротива за ADA от 19-ти май. 


Въпреки това, пробив над това ниво може да стартира сериозно рали за Cardano, с най-висока цел около $1.75 - около 53% скок.


За да постигне гореспоменатата цел, ADA ще трябва да пресече 50-дневната SMA (в светлосиньо).Относително слабият обем на търговия при ADA предполага, че криптовалутата вероятно ще продължи да се движи настрани.


Падането под 200-дневната SMA може да предизвика проблеми за биковете, тъй като в такъв случай Cardano вероятно ще се насочи към основата на триъгълника на $1.00.


Ако ADA стане свидетел на по-нататъшен натиск от страна на продавачите, инвеститорите трябва да очакват цената на Cardano да се срине до $0.92, което е дъното за април.


Към момента на публикуване Cardano се търгува на $1.166 според данни от CoinMarketCap.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Бивш 'Dogecoin милионер' продължава да купува спадовете

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света