Home

Приключи ли бичият пазар на Биткойн? – ето какво мислят анализаторите на CryptoQuant

03.07.2024 21:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Приключи ли бичият пазар на Биткойн? – ето какво мислят анализаторите на CryptoQuant

CryptoQuant, известна фирма за анализ на криптовалути, наскоро предостави информация за текущото състояние на Биткойн пазара, като отбеляза значителен ръст през последните две години, който оказа влияние и върху други криптовалути.

Този период контрастира благоприятно с мечия пазар през 2021 г. и 2022 г.

За да оценят настоящите пазарни условия, анализаторите на CryptoQuant използваха метриката 60-дневна стойност на разликата между реализираната и пазарната стойност (RCV) – индикатор, който измерва промените в пазарната капитализация на Биткойн спрямо реализираната капитализация за период от два месеца.

Според анализа на CryptoQuant Биткойн е навлязъл в това, което се счита за рискова зона въз основа на RCV метриката. Въпреки това остава потенциал за по-нататъшно възходящо движение, като понастоящем метриката отчита стойност около 0.70.

Анализаторите предполагат, че ако търсенето се увеличи и метриката се доближи до нивото от 0.50, това потенциално би могло да отрази условията, наблюдавани през 2017 г., което вероятно ще доведе до нов дългосрочен връх за BTC.

Макар че бъдещите прогнози на финансовите пазари по своята същност са несигурни, наблюденията на CryptoQuant предоставят рамка за разбиране на потенциалните тенденции и резултати на Биткойн пазара въз основа на исторически модели и текущи метрики на данните.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн проби $66,000 и продължава да върви нагоре

Биткойн (BTC) отново се върна на бичия път, като се приближи до ключовата бариера от $70,000.

19.07.2024 19:03 1мин. четене

Биткойн може да продължи нагоре, ако задържи това ниво на подкрепа

Аанализаторът Бенджамин Коуен предполага, че вероятността Биткойн (BTC) да отбележи значително ценово повишение ще нарасне, ако успее да надмине ключова пълзяща средна.

19.07.2024 17:30 1мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $1 милион в Биткойн, за да подкрепят борбата за Сената срещу Елизабет Уорън

На 18 юли Тайлър Уинкълвос, съосновател на крипто борсата Gemini, обяви забележително политическо дарение на стойност $500,000 в BTC в подкрепа на кампанията на Джон Дийтън за Сената в Масачузетс.

19.07.2024 14:30 1мин. четене

Биткойн и Етериум опции на стойност $1.8 милиарда изтичат днес

Днес изтича срокът на валидност на опции за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) на стойност близо $1.8 милиарда, което поражда очаквания за засилване на пазарните сътресения.

19.07.2024 14:06 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.