НАЧАЛО Алткойни

Предупреждение за инвеститорите в Shiba Inu за нови измами

09.02.2024 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за инвеститорите в Shiba Inu за нови измами

В последно време в общността на Shiba Inu се появиха опасения относно потенциални инвестиционни измами, насочени към инвеститорите в SHIB.

Този въпрос идва на фона на нарастването на броя на “Honeypot” измамите в целия криптовалутен пейзаж, представящи се за различни измамни субекти като фалшиви уебсайтове, фалшиви профили в социалните медии и съмнителни инвестиционни схеми.

Докладите сочат, че видна фигура в общността, идентифицирана като @ShibBPP в социалните мрежи, е алармирала за тези измамни дейности. Тези измами, които често обещават значителна възвръщаемост, обикновено действат чрез платформи като Telegram, примамвайки нищо неподозиращите потребители в така наречените “rug-pulls”.

В отговор на тези заплахи членовете на общността на SHIB се съветват да проявяват предпазливост и да извършват задълбочени проучвания, преди да се ангажират с каквато и да е инвестиционна възможност. Препоръчва се да се разчита на реномирани източници и проверени канали в областта на криптовалутите, като същевременно се поддържа скептицизъм към оферти, които изглеждат твърде добри, за да са истина.

В допълнение към преодоляването на тези опасения се полагат усилия за подобряване на мерките за сигурност в рамките на екосистемата на Shibarium. Lucie, маркетингов експерт, свързан с Shiba Inu, разкри планове за стартиране на инициативи, насочени към опростяване на процеса на стейкинг на токени BONE. Тези усилия имат за цел да засилят сигурността на екосистемата и да стимулират заинтересованите страни с търгуеми токени knBONE, като по този начин насърчават растежа и разширяват потребителската ѝ база.

Освен това членовете на общността, ласкаво наричани ShibArmy, се насърчават да останат бдителни срещу измамни дейности. Това включва предпазливост при взаимодействие с непознати групи в социалните платформи и въздържане от ангажиране с непроверени източници.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

Американското правителство мести конфискувания Биткойн от хакера на Bitfinex – повод за притеснение?

Правителството на САЩ е прехвърлило Биткойн на стойност $922 милиона от два крипто портфейла със средства, конфискувани от Bitfinex.

29.02.2024 15:00 1 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.