НАЧАЛО Алткойни

Предупреждение за крипто инвеститорите от Santiment

януари 7, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за крипто инвеститорите от Santiment

Платформата за криптоанализи Santiment отправя предупреждение по повод умереното рали на алткойните, регистрирано през последните няколко дни.

Santiment твърди, че неотдавнашното увеличение на броя на положителните термини в социалните мрежи може да предвещава мечи обрат.

Според Santiment еуфорията и страхът от пропуснати възможности (FOMO) са достигнали двумесечен , а това обикновено е индикация, че е налице локален връх. Високите нива на противоположните настроения – страх, несигурност и съмнение (FUD) – обикновено сигнализират за достигане на дъно, според Santiment.

Скромното рали на криптовалутите тази седмица, особено на алткойните, доведе до рязък скок в споменаванията в социалните медии на термини като „купувам“, „купуване“, „дъно“ и „бичи“.

Исторически погледнато, тези положителни термини са признаци на еуфория и FOMO. [Бъдете предпазливи].

Някои от алткойните, които поскъпнаха от неделя насам, включват Solana (SOL), който към момента на писане на статията е нараснал с 43% от $9.83 до $14.07, а стойността Lido DAO (LDO) се е повишила с 49% от $0.951 до $1.42.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 2023 г. ще тества инвеститорите, твърди анализатор


По отношение на Етериум (ETH) Santiment сподели, че макар вторият по големина криптоактив по пазарна капитализация да се е повишил само леко, интересът на китовете е достигнал триседмичен връх.

Тъй като алткойните се разгорещиха, Етериум тихо отскочи обратно над $1,260 за първи път от 3 седмици насам. Макар и не съвсем на нивото на покупките на големите китове по време на спада на 16 декември (локалното дъно на цената на ETH), китовете отново показват повишен интерес.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,250.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене