Home

Ето кога може да се поднови бичия пазар на Биткойн и защо

23.06.2024 15:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да се поднови бичия пазар на Биткойн и защо

Последният анализ на QCP Capital показва, че цената на Биткойн е ограничена в краткосрочен план. Търговските дейности разкриват значителни продажби на кол-опции за Биткойн, чийто срок изтича през следващия месец.

От QCP Capital, компания за търговия с криптоактиви заявиха още, че цената на Биткойн (BTC) вероятно ще остане във фаза на консолидация през следващите два месеца, като има потенциал за бичи тренд, който да започне през септември 2024 г.

Експертите очакват значима бича промяна до края на годината въпреки настоящите мечи настроения, тъй като се наблюдава агресивно купуване на кол-опции за периода от септември до декември.

Този модел подсказва очакване за лятна консолидация, последвана от значителна пазарна активност по време на изборите в САЩ.

В доклада се споменава също така, че миньорите са подложени на сериозен натиск да продават част от притежанията си поради високите цени за добив след неотдавнашното халвинг събитие. Очаква се този натиск да продължи, което потенциално може да забави възстановяването на цената на BTC.

Освен това през изминалата седмица се наблюдаваше продължителна разпродажба на Биткойн ETF пазара, като през последните дни те претърпяха изходящи потоци на стойност над $500 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.