НАЧАЛО Биткойн

Преудпреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

25.03.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преудпреждение за цената на Биткойн от топ крипто анализатор

Известен трейдър и анализатор, който се възползва от скока на криптовалутите през 2023 г., дава предупредителен сигнал, като посочва, че Биткойн ентусиастите разполагат с ограничена възможност да предотвратят потенциално тежък изход.

DonAlt предупреди за тревожно развитие на месечната графика на Биткойн, която е на ръба да сигнализира за значителна меча тенденция.

Анализаторът представя графика, която показва, че BTC е срещнал съпротива на значителното ниво от $70,000, което предполага потенциален завършек на обширното му рали от приблизително $20,000 в продължение на няколко месеца.

“Месечното затваряне трябва да остане в зелено; в противен случай то сигнализира за силна индикация за продажба на една от най-критичните ни високи времеви рамки. Затваряне под $56,000 би било катастрофално. [Остават] седем дни; успех на биковете.”

Навлизайки по-дълбоко в анализа, DonAlt подчертава, че Биткойн биковете трябва да поддържат непосредственото ниво на подкрепа при $65,000, за да имат шанс да спрат продължаващата корекция. Ако не успеят да го направят, според анализатора, това може да изложи BTC на цени под $60,000.

“Въпреки опитите на биковете, значителен напредък остава недостижим. Затваряне под $65,000 по същество може да се равнява на пробив на прага от $60,000  по моя оценка. Биковете и мечките ожесточено си оспорват последната защитна линия”.

Преглеждайки графиката на трейдъра, изглежда, че той предполага, че Биткойн потенциално формира модел “глава и рамене” – техническа формация, която често сигнализира за началото на низходящ тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.