НАЧАЛО Биткойн

Предупреждение за Биткойн от анализатор – „Трейдърите не са готови“

декември 26, 2022 9:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за Биткойн от анализатор – „Трейдърите не са готови“

Анализаторът, който правилно определи срива на Биткойн тази година, сподели предупреждение за притежателите на актива.

Той каза, че се задава събитие на капитулация за краля на криптовалутите.

Трейдърите не са готови за спад при Биткойн

Псевдонимният анализатор, известен като „Capo“ (Капо), каза в Twitter, че Биткойн продължава да проявява признаци на слабост.

Макар че BTC биковете са успели да разпалят рали от сегашното дъно на мечия пазар от около $15,700, Капо каза, че неотдавнашният отскок е значително по-малък в сравнение с предишните покачвания на BTC от юни насам.

Всеки отскок е по-малък. По-ниски дъна и по-ниски върхове. Подкрепата се превръща в съпротива. [Насочваме се към $12,000].

Към момента на писане на статията Биткойн се движи около $16,800. Срив до целта на Капо от $12,000 означава близо 30% спад за актива. Анализаторът също така каза, че повечето трейдъри ще бъдат изненадани от движението надолу.

Просто прочетете коментарите тук и ще получите второ потвърждение (първото са анализите и индикаторите), че повечето хора са попаднали в капан над $17,000 и не биха могли да поемат още един спад. Както казах и преди, повечето хора не са подготвени за това, което предстои, и това се вижда.

Настоящата среда на пазарите изглежда създава „идеален сценарий за подходяща капитулация“, твърди анализатора.

Кървене на фондовия пазар, алткойни, които спадат под ключови подкрепи, индикатори, сочещи надолу, бикове, които изпадат в еуфория и се надъхват за дребни движения нагоре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум на път към отскок? Ето какво може да предстои


Слабост при S&P 500 – какво означава това?

S&P 500 (SPX) остава в низходящ тренд според Капо. 

Индексът Standard & Poor’s 500 (SPX) е индекс на фондовия пазар, който представя резултатите на 500 големи публично търгувани компании, регистрирани на Нюйоркската фондова борса и NASDAQ. 

Индексът се счита за мерило за целия фондов пазар и често се използва като показател за пазарните настроения и апетита към риска.

Ако SPX е слаб, това може да означава, че инвеститорите стават все по-непредпазливи към риска и са по-малко склонни да поемат допълнителен риск на пазара. Това може да се дължи на опасения относно икономическите условия, политическата нестабилност или други фактори, които предизвикват несигурност на пазара. В такава среда инвеститорите може да са по-склонни да продадат рисковите си активи, като Биткойн и други криптовалути, за да се насочат към облигации или парични средства.

Слабият SPX може също така да отразява негативни тенденции в икономиката или в конкретни отрасли. Например, ако има опасения за състоянието на технологичния сектор, това може да доведе до спад в SPX поради тежестта на технологичните компании в индекса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

Goldman Sachs: Биткойн e най-добре представящия се актив в света

Въпреки фалитите и спада на цените на повечето криптовалути, на които крипто сектора стана свидетел през 2022 г. банковият гигант Goldman Sachs класира Биткойн като най-добре представящия се актив в света през тази година.

януари 27, 2023 17:35 1 мин. четене