НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Предстоят значителни спадове на крипто пазара, твърди анализатор

МАЙ. 18, 2022 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Предстоят значителни спадове на крипто пазара, твърди анализатор

Гарет Солоуей, главен пазарен стратег в InTheMoneyStocks.com, прогнозира, че Биткойн може да се коригира до $12,000.

Говорейки по време на интервю за Stansberry Research, Солоуей заяви, че корекцията остава възможна, тъй като Биткойн никога не е преживявал настоящата среда, характеризираща се с количествено облекчаване от Федералния резерв.


Интересното е, че Солоуей заяви, че твърдението, че BTC е хедж срещу инфлацията, е мит.


Докато Биткойн се опитваше да намери стабилност над нивото от $30,000, стратегът постави следващата цел за водещата криптовалута на $20,000. Той подчерта, че Биткойн трябва да тества повторно всяко от двете нива въз основа на историческото движение на цените.


Ниският край на диапазона е надолу към $12,000. Ако погледнете предишни цикли като 2017 г., когато достигна върха, до края на мечия пазар Биткойн се коригира от 80 до 85%; познайте къде е 80% до 85%? Точно около $12,000. <…> Винаги е било мит, че блести във времена на инфлация, защото никога не сме имали инфлация от началото на Биткойн”, каза Солоуей.


Въпреки това той твърди, че дългосрочните перспективи на Биткойн остават възходящи, въпреки повишената волатилност през 2022 г.


Солоуей добави, че текущото движение на цената на BTC може също да повлияе на приемането на актива от страните след конференцията, организирана от Салвадор.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Сривът е повратна точка за крипто, твърди Майкъл Сейлър

Коментирайки колапса на Terra, Солоуей изрази мнение, че инцидентът може да има дългосрочно положително въздействие върху крипто сектора от регулаторна гледна точка. Той призна, че за да расте секторът, има нужда от регулация и сривът на LUNA може да активизира регулаторите, за да защитят инвеститорите.


Надявам се, че от това могат да възникнат добри неща, което означава, че имате нужда от правителства да влязат и да имат някакъв регламент, за да предотвратят подобни неща да се случват отново. Мисля, че това може да бъде положително в дългосрочен план, може би трябва да се случи нещо подобно, за да задейства този регламент”, каза той.


Тъй като някои инвеститори купуват LUNA на фона на срива, Солоуей предупреди, че този ход може да не даде резултати в дългосрочен план поради разреждането на криптовалутата. Като цяло пазарният стратег отбеляза, че сривът е бил злополучен за крипто сектора, като се има предвид, че доверието е от основно значение за растежа на пазара.


Освен това Солоуей изрази мнение, че сривът на LUNA помага на Биткойн и Етериум да се откроят като единствените надеждни криптовалути. Той обаче отбеляза, че за да останат двата актива доминантни, поне 95% от другите монети трябва да бъдат изтрити и да възпроизведат срива на dot.com ерата.CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
в у МАЙ. 18, 2022 Майтапа на страна, но специално този много познава.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света