НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Сривът е повратна точка за крипто, твърди Майкъл Сейлър

МАЙ. 18, 2022 07:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Сривът е повратна точка за крипто, твърди Майкъл Сейлър

Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър разгледа бъдещето на криптовалутите само седмица, след като една стабилна монета се срина и повлия на целия пазар.

В интервю с водещия на Fox Business Чарлз Пейн, Сейлър каза, че цифровите активи могат да бъдат разделени на три отделни категории.


“Крипто сривовете илюстрираха, че целият крипто свят се състои от три неща: едно перфектно нещо, което е Биткойн, е цифрова собственост.

Няколко несъвършени неща, това са стабилните монети. Светът иска дигитални долари. Просто е трудно да ги намерите. Те изглеждат като непрозрачни фондове на паричния пазар.


Тогава има множество, цял набор от опасни неща. Алткойните са нерегистрирани ценни книжа и това, което видяхме тази седмица, беше [взрив] на алткойните.

Светът иска стабилни монети, на които могат да се доверят.”ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

След срива на TerraUSD (UST) и свързания с него алкойн Terra (LUNA), който претърпя ценови загуби от над 99%, основателят на MicroStrategy вярва, че дългосрочните последици ще бъдат положителни за Биткойн, като същевременно се ускорява процеса на регулиране.


“Мисля, че целият този крипто срив ще бъде страхотен за Биткойн. Това ще ускори така необходимото регулиране на стабилните монети, алткойните и борсите.

Това премахва политическата безизходица. Обучава света за разликата между Биткойн и секюрити токените и това ще улесни навлизането на институциите в това пространство.”


Сейлър каза, че в допълнение към спечелването на капитал от индустрията, обикновените хора са привлечени от крипто като алтернативен начин за инвестиране на парите си отделно от фондовия пазар.


“Мисля, че всяка седмица създаваме нови [ентусиасти]... Печелим Goldman Sachs, преследваме големите банки [и] печелим Fidelity.

Хората осъзнават, че това е добра идея и основната идея е, че милиарди хора на планетата не трябва да залагат спестяванията си на фондова борса или някое казино, за да избегнат загубата на всичките си пари.


Така че защо да не ги инвестирате в твърди, твърди пари, може би най-твърдите пари, които човешката раса някога е измисляла, наречени Биткойн, и просто изчакайте?”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света