НАЧАЛО Алткойни

Предстоят още 40-50% спад за алткойните, твърди анализатор

ноември 13, 2022 20:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят още 40-50% спад за алткойните, твърди анализатор

Крипто анализатор с редица точни прогнози за Биткойн и алткойните, отправи предупреждение към притежателите на Dogecoin (DOGE) и Polygon (MATIC).

Псевдонимният анализатор “Capo” каза на своите последователи в Twitter, че DOGE вероятно ще загуби близо 90% от стойността си, след като обърне подкрепата от $0.15 в съпротива.

Capo публикува графика, която показва, че алткойнът няма подкрепа на високите времеви рамки, докато монетата не достигне неговата цел от $0.01.

Крипто стратегът наблюдава и ценовото действие на решението за блокчейн мащабиране Polygon. Според него MATIC вероятно е готов за срив от над 60% след като бе отблъсната от съпротивата на $1.24.

Анализаторът сподели графика, която показва, че MATIC няма подкрепа на високата времева рамка, докато не се срине до $0.30.

Друга монета, която трейдърът следи, е Huobi Token (HT) – актива на крипто борсата Huobi. Според Capo графиката на HT изглежда меча, след като проби под диагоналната си подкрепа и превърна хоризонталната подкрепа на $10 в съпротива.

Графиката на HT изглежда грозна.

Анализаторът прогнозира, че Huobi Token (HT) ще падне до $0.88. 

Що се отнася до крипто пазарите като цяло, Capo твърди, че може да предстои брутална фаза на капитулация, при която алткойните ще загубят средно 40% до 50% от стойността си. Той също така каза, че предстои още един крак надолу за Биткойн (BTC).

$14,000 [BTC] идва по-скоро, отколкото си мислите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.