Home

Предстоят още 40-50% спад за алткойните, твърди анализатор

13.11.2022 20:01 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят още 40-50% спад за алткойните, твърди анализатор

Крипто анализатор с редица точни прогнози за Биткойн и алткойните, отправи предупреждение към притежателите на Dogecoin (DOGE) и Polygon (MATIC).

Псевдонимният анализатор “Capo” каза на своите последователи в Twitter, че DOGE вероятно ще загуби близо 90% от стойността си, след като обърне подкрепата от $0.15 в съпротива.

Capo публикува графика, която показва, че алткойнът няма подкрепа на високите времеви рамки, докато монетата не достигне неговата цел от $0.01.

Крипто стратегът наблюдава и ценовото действие на решението за блокчейн мащабиране Polygon. Според него MATIC вероятно е готов за срив от над 60% след като бе отблъсната от съпротивата на $1.24.

Анализаторът сподели графика, която показва, че MATIC няма подкрепа на високата времева рамка, докато не се срине до $0.30.

Друга монета, която трейдърът следи, е Huobi Token (HT) – актива на крипто борсата Huobi. Според Capo графиката на HT изглежда меча, след като проби под диагоналната си подкрепа и превърна хоризонталната подкрепа на $10 в съпротива.

Графиката на HT изглежда грозна.

Анализаторът прогнозира, че Huobi Token (HT) ще падне до $0.88. 

Що се отнася до крипто пазарите като цяло, Capo твърди, че може да предстои брутална фаза на капитулация, при която алткойните ще загубят средно 40% до 50% от стойността си. Той също така каза, че предстои още един крак надолу за Биткойн (BTC).

$14,000 [BTC] идва по-скоро, отколкото си мислите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Крипто платформа разширява опциите за BTC и ETH в навечерието на изборите в САЩ през 2024 г.

Deribit пуска опции за BTC и ETH, чийто срок изтича на 8 ноември 2024 г., преди президентските избори в САЩ.

17.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin разширява периода на блокиране на токени за повишена пазaрна стабилност

Компанията Tools for Humanity (TFH), разработчик на Worldcoin (WLD), взе стратегическо решение да удължи периода на блокиране на WLD токените на членовете на екипа и инвеститорите си.

17.07.2024 15:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.