НАЧАЛО Други

Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

юли 10, 2022 13:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

Предприемачът Кевин О'Лиъри каза, че очаква да стане свидетел на масова капитулация, която ще предизвика страх и паника сред крипто инвеститорите.

В ново интервю за инвестиционния канал в YouTube ‘Meet Kevin’ рисковият капиталист сподели, че дъното за цифровите активи все още не е достигнато, въпреки че пазарната капитализация е загубила повече от половината си стойност от своя пик. 


Все още няма голям, който да е стигнал до нулата, и мисля, че това тепърва предстои. Трудно е да се каже кой е той, защото това ще се дължи на ливъридж и на някакви отношения в холдинга на контрагента, които те не са разкрили, и аз просто спекулирам в момента, но това би било много здравословно за пазара…

Voyager е твърде малък. Това няма значение. Останалите са без значение от гледна точка на общата пазарна капитализация. Биткойн и самият криптопазар са намалени почти наполовина по отношение на общата пазарна капитализация и затова бихте си помислили, че сме на път да стигнем дъното.


О’Лиъри коментира Voyager – фирма, която подаде молба за обявяване в несъстоятелност по глава 11 по-рано този месец, след като голям кредитополучател не изплати значителен заем.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отказа да купи Twitter

Милиардерът подчерта, че все още чака голямо капитулационно събитие, което би разтърсило пазарите. 


Харесва ми голямо, голямо паническо събитие. Това винаги е било чудесен начин за достигане на дъното. Това е хвърляне на кърпи. Това е капитулация. Това е огромен обем. Това е пълна паника по улиците и винаги е чудесна възможност за покупка.

Нямам представа кой е следващият. Може да е утре сутринта, може да е след месец, но ще дойде в близкия до вас театър и определено ще е нещо много добро за тази индустрия. 


Ще бъде нещо чудесно, защото ще премахне всички лоши счупени бизнес модели, тежкия ливъридж [и] спекулациите, които бяха твърде рисковани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене

Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

За по-малко от месец Telegram са продали потребителски имена в Open Network на стойност $50 милиона.

декември 1, 2022 16:45 1 мин. четене