НАЧАЛО Други

Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

юли 10, 2022 13:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

Предприемачът Кевин О'Лиъри каза, че очаква да стане свидетел на масова капитулация, която ще предизвика страх и паника сред крипто инвеститорите.

В ново интервю за инвестиционния канал в YouTube ‘Meet Kevin’ рисковият капиталист сподели, че дъното за цифровите активи все още не е достигнато, въпреки че пазарната капитализация е загубила повече от половината си стойност от своя пик. 


Все още няма голям, който да е стигнал до нулата, и мисля, че това тепърва предстои. Трудно е да се каже кой е той, защото това ще се дължи на ливъридж и на някакви отношения в холдинга на контрагента, които те не са разкрили, и аз просто спекулирам в момента, но това би било много здравословно за пазара…

Voyager е твърде малък. Това няма значение. Останалите са без значение от гледна точка на общата пазарна капитализация. Биткойн и самият криптопазар са намалени почти наполовина по отношение на общата пазарна капитализация и затова бихте си помислили, че сме на път да стигнем дъното.


О’Лиъри коментира Voyager – фирма, която подаде молба за обявяване в несъстоятелност по глава 11 по-рано този месец, след като голям кредитополучател не изплати значителен заем.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отказа да купи Twitter

Милиардерът подчерта, че все още чака голямо капитулационно събитие, което би разтърсило пазарите. 


Харесва ми голямо, голямо паническо събитие. Това винаги е било чудесен начин за достигане на дъното. Това е хвърляне на кърпи. Това е капитулация. Това е огромен обем. Това е пълна паника по улиците и винаги е чудесна възможност за покупка.

Нямам представа кой е следващият. Може да е утре сутринта, може да е след месец, но ще дойде в близкия до вас театър и определено ще е нещо много добро за тази индустрия. 


Ще бъде нещо чудесно, защото ще премахне всички лоши счупени бизнес модели, тежкия ливъридж [и] спекулациите, които бяха твърде рисковани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене