НАЧАЛО Други

Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

юли 14, 2018 13:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

Премиерът и министър на финансите на Бермуда Дейвид Бърт въведе нови правила за предлагането на ICO токени съобщава "Роял Газет" 13-ти юли.

Регулаторната рамка описва минимално изискуемата информация за проектите на ICO и установява мерки за компаниите да водят ICO.

По отношение на долната камара на Бермудския парламент Бърт очерта правила, които изискват от емитентите да предоставят подробна информация за „всички лица, занимаващи се с ICO“. Те трябва също така да оповестят преглед на проекта, включително в такива ключови аспекти като продукта или услугата, пазарната аудитория, системата за финансиране, размера на парите, които се планират да бъдат вкарани, както и техническите аспекти, свързани със софтуера и спецификациите на блоковете.

Бърт каза, че преди края на лятото ще бъдат внесени нови законопроекти, които ще разширят съществуващите закони срещу прането на пари и финансирането на тероризма. Премиерът добави, че Бермудските острови са разработили правна среда „експедитивно“, която се отнася до „правната неяснота“, засягаща „fintech“ и блокчейн индустрията.

По-рано този месец правителството на Бермудските острови обявиха плановете си да създадът нов банков клас, който да предоставя услуги на местните fintech и блокчейн организации. След като местните банки отказаха да предлагат услугите си на блокчейн компаниите, правителството се консултира с тях, за да създаде новата класификация.

През април премиерът Бърт подписа меморандум за разбирателство с Binance, най-големият в света обмен на криптинообменни средства по обем на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене