НАЧАЛО Други

Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

юли 14, 2018 13:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Правителството на Бермуда с нови регулации за ICO

Премиерът и министър на финансите на Бермуда Дейвид Бърт въведе нови правила за предлагането на ICO токени съобщава "Роял Газет" 13-ти юли.

Регулаторната рамка описва минимално изискуемата информация за проектите на ICO и установява мерки за компаниите да водят ICO.

По отношение на долната камара на Бермудския парламент Бърт очерта правила, които изискват от емитентите да предоставят подробна информация за „всички лица, занимаващи се с ICO“. Те трябва също така да оповестят преглед на проекта, включително в такива ключови аспекти като продукта или услугата, пазарната аудитория, системата за финансиране, размера на парите, които се планират да бъдат вкарани, както и техническите аспекти, свързани със софтуера и спецификациите на блоковете.

Бърт каза, че преди края на лятото ще бъдат внесени нови законопроекти, които ще разширят съществуващите закони срещу прането на пари и финансирането на тероризма. Премиерът добави, че Бермудските острови са разработили правна среда „експедитивно“, която се отнася до „правната неяснота“, засягаща „fintech“ и блокчейн индустрията.

По-рано този месец правителството на Бермудските острови обявиха плановете си да създадът нов банков клас, който да предоставя услуги на местните fintech и блокчейн организации. След като местните банки отказаха да предлагат услугите си на блокчейн компаниите, правителството се консултира с тях, за да създаде новата класификация.

През април премиерът Бърт подписа меморандум за разбирателство с Binance, най-големият в света обмен на криптинообменни средства по обем на търговията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене