НАЧАЛО Други

Познайте кой е ядосан на Резервната Банка на Индия – Джон Макафи

юли 9, 2018 12:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Познайте кой е ядосан на Резервната Банка на Индия – Джон Макафи

Крипто знаменитостта Джон Макафи говори против Индийската резервна банка (RBI), чието решение за забрана на криптовалути вече е в сила след краен срок за юли, определен от RBI, когато първоначално е взето решението.

В рамките на това, търговците в Индия вече са ограничени до определени транзакции и вече не могат да обменят криптовалута за фиатна валута. Обикновено и просто, тези правила са установени, за да стане възможно най-трудно да се инвестира в крипто в Индия.

Макафи каза:

Индийската резервна банка (RBI) инициира това страдание от страх и спечели чрез съществуващата централизирана структура на властта. Призовавам за бойкот на всяка финансова институция, която прави бизнес с RBI. Трябва да се държим заедно и да действаме.

Знаем, че гражданите и търговците в Индия не се справят толкова добре, затова всяко вдъхновение от фигура като Макафи ще бъде добре приветствано. Призовавайки за бойкот, Макафи се надява да упражни реален стрес и финансов натиск върху RBI и другите заинтересовани органи.

Разбира се, Макафи трябва да говори за крипто в Индия и честно казано, кариерата му зависи от него.

Думите на Макафи може да предизвикат революция, въпреки че не очакваме това да се случи скоро. Това обаче може да събере общността в Индия, която може да се чувства ощетена, което може и да е хубаво нещо.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене