НАЧАЛО Други

Познайте кой е ядосан на Резервната Банка на Индия – Джон Макафи

юли 9, 2018 12:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Познайте кой е ядосан на Резервната Банка на Индия – Джон Макафи

Крипто знаменитостта Джон Макафи говори против Индийската резервна банка (RBI), чието решение за забрана на криптовалути вече е в сила след краен срок за юли, определен от RBI, когато първоначално е взето решението.

В рамките на това, търговците в Индия вече са ограничени до определени транзакции и вече не могат да обменят криптовалута за фиатна валута. Обикновено и просто, тези правила са установени, за да стане възможно най-трудно да се инвестира в крипто в Индия.

Макафи каза:

Индийската резервна банка (RBI) инициира това страдание от страх и спечели чрез съществуващата централизирана структура на властта. Призовавам за бойкот на всяка финансова институция, която прави бизнес с RBI. Трябва да се държим заедно и да действаме.

Знаем, че гражданите и търговците в Индия не се справят толкова добре, затова всяко вдъхновение от фигура като Макафи ще бъде добре приветствано. Призовавайки за бойкот, Макафи се надява да упражни реален стрес и финансов натиск върху RBI и другите заинтересовани органи.

Разбира се, Макафи трябва да говори за крипто в Индия и честно казано, кариерата му зависи от него.

Думите на Макафи може да предизвикат революция, въпреки че не очакваме това да се случи скоро. Това обаче може да събере общността в Индия, която може да се чувства ощетена, което може и да е хубаво нещо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене

Популярна чат платформа продава потребителски имена за милиони

За по-малко от месец Telegram са продали потребителски имена в Open Network на стойност $50 милиона.

декември 1, 2022 16:45 1 мин. четене