НАЧАЛО Биткойн

Позиции на стойност $212 милиона бяха заличени от крипто пазарите

септември 16, 2022 14:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Позиции на стойност $212 милиона бяха заличени от крипто пазарите

Нови данни от CoinGlass показват, че през последните 24 часа са ликвидирани дигитални активи на стойност $288.22 милиона, тъй като пазарът изпитва повишена волатилност след "Сливането" на Етериум (ETH).

Според CoinGlass Етериум е най-засегнат от разпродажбата, следван от Биткойн (BTC).

Водещата в света платформа за смарт договори претърпя загуби на стойност $127.2 милиона, или повече от четири пъти над стойността от $32.2 милиона, която Биткойн, най-големият крипто актив по пазарна капитализация, загуби през последните 24 часа.

Според платформата за пазарна информация Santiment цената на най-големия алткойн е спаднала, тъй като търговците очакват ETH да поевтинее, преди да се случи „Сливането“.

Тъй като трейдърите залагат, че Етериум ще поевтинее преди Сливането, досега се наблюдаваха ликвидации на шортове. След като цената на ETH спадна до $1,565 след доклада за индекса на потребителските цени във вторник, трейдърите, очакващи спад, заложиха грешно след този лек отскок до $1,635.

Santiment каза, че при Етериум ще продължи да се наблюдава повишена волатилност сега, когато той премина в мрежа за доказателство за залог.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Биткойн е тумор“, твърди Насим Никълъс Талеб


Денят на Сливането на Етериум с основание беше всеобхватната тенденция, дори и с вече приключилия и сравнително без драма, очакван резултат. През изминалата година интересът към ETH беше по-малък, но това събитие ще стимулира волатилността в близко бъдеще.

Към момента на публикуване ETH се търгува на $1,464 – което представлява спад от 7.66% през последните 24 часа. BTC се търгува на $19,000 – което е спад с 1.75% за същия период.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене