НАЧАЛО Алткойни

Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

03.05.2024 0:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Повишен интерес към фючърсите върху PEPE – цената отбеляза ръст от 14%

Известната меме криптовалута Pepe Coin претърпя забележителен скок в цената днес, който достигна над 14%

Този скок съвпада с повишения интерес от страна на китовете и забележителното преминаване към фючърси върху PEPE на пазара на деривати, което отразява нарастващото доверие на инвеститорите в криптовалутата.

Скорошни данни от Spot On Chain, платформа за проследяване на транзакции по веригата, разкриха значителна активност на китове около PEPE. Според последния им доклад китовете активно натрупват PEPE токени, което показва значителна промяна в пазарните настроения.

Констатациите на Spot On Chain подчертават значително изтегляне на токени PEPE от кит, известен като 0x546. Този кит изтегли зашеметяващите 331,3 милиарда PEPE токени от Binance, възлизащи на приблизително $2.24 милиона при курс от $0.00000675 за токен.

Това, което прави тази транзакция особено забележителна, е връзката й с друг търговец, 0x1c6, който преди това е продал всички активи преди значителен спад на цената на 10 април 2024 г., реализирайки прогнозна печалба от $6.99 милиона, еквивалентна на забележителна възвръщаемост на инвестицията от 70.7%.

Комбинираната дейност на китът 0x546 и търговец 0x1c6 доведе до изтеглянето на общо 660.7 милиарда PEPE токени, оценени на $4.57 милиона, както от Binance, така и от MEXC през последните три дни.

Този скок в активността на китовете подчертава нарастващия интерес към PEPE сред по-големите инвеститори, като координираните усилия за натрупване на значителни количества PEPE токени сигнализират за възходяща перспектива.

Успоредно с това данните от CoinGlass показват 13.89% увеличение на открития интерес към фючърси върху Pepe, достигайки $66.94 милиона, отразявайки нарастващото доверие на търговците в бъдещето на меме монетата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.