НАЧАЛО Блокчейн

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

23.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

Въпреки това се наблюдава забележителен спад в регистрациите на нови потребители, което сигнализира за потенциален намаляващ интерес към мрежата. Това може да означава проблеми за цялостната екосистема на SHIB.

Намаляването на регистрациите на нови потребители може да доведе до намаляване на ликвидността и да отрази избледняващата привлекателност на екосистемата на Shiba Inu, което потенциално може да повлияе на цената на SHIB.

По последни данни SHIB се търгува на цена от $0.00000942, което представлява спад от около 3% през последните 24 часа.

Социалните нагласи оказват силно влияние върху цените на меме монетите и преобладаващите негативни настроения биха могли да навредят на оценката на SHIB.

Въпреки спада обаче растежът на мрежата на SHIB се е увеличил, което предполага, че повече адреси се ангажират с SHIB. Ако тази тенденция се запази, тя може да противодейства на низходящото движение на цените.

Изгарянето на токени SHIB, като през последните 24 часа са изгорени 2,000,000 токена SHIB, също може да повлияе положително на цената на SHIB. Изгарянето на токени намалява предлагането, което потенциално увеличава стойността на всеки останал SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.