Home

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

22.06.2024 13:41 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

Те категоризираха тези проекти в четири групи: Новодобавени проекти, Първенци, Претенденци и Потенциал (newly-added, front-runner, contender, potential).

Сред новодобавените проекти се откроява StakeStone. Нейният airdrop на токени в момента е активен на Binance Web3, където участниците могат да печелят точки, като се включат в кампанията Omnichain Carnival. По подобен начин Solv Protocol (SOLV) предлага airdrop на 150,000 SOLV на Binance Web3, където потребителите могат да печелят точки чрез “Yield Market” или чрез стейкинг на BTCB за SolvBTC.

Друг забележителен проект е Babylon (BBN), дългоочаквано допълнение към екосистемата на BTC, което наскоро се интегрира с Binance Web3. Въпреки че няма текущи промоции за airdrop, потребителите все още могат да получават безплатни токени, като стейкват BTC в тестовата мрежа. UXLINK (UXLINK) също привлече внимание, оглавявайки социалната класация на Dappradar, с текуща промоция за airdrop, напомняща на листинга на Notcoin (NOT).

Phaver (SOCIAL), най-използваният dApp в Lens Protocol, наскоро се интегрира с Farscaster и има активна airdrop промоция. Освен тези проекти, като претенденти можем да споменем Puffer, Kinza, Gomble и KiloEx.

Кандидати за потенциални бъдещи листвания на Binance са също KelpDAO, Swell и Particle.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.