НАЧАЛО Други

Порно звезда приема криптовалути

май 26, 2018 7:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Порно звезда приема криптовалути

Порно звездата Сторми Даниелс добавя криптовалути към официалния си уебсайт, за да насърчи потребителите да консумират съдържание.

Актрисата във филми за възрастни, която стана известна с твърдението си, че е имала афера с президента на САЩ Доналд Тръмп през 2006 г., си партнира със Vice Industry Token (VIT) за този ход, според съобщение, публикувано в петък.

VIT, създаден за случаи на употреба в рамките на индустрията за развелчения за възрастни, ще се появи в StormyDaniels.com, за да възнаграждва посетителите на сайта за това, че са гледали видеоклипове. Печалби от токени могат да бъдат използвани за достъп до висококачествено съдържание или за закупуване на услуги на други сайтове, поддържащи токена.

Darkreach Communications, фирмата, управляваща сайта на Даниелс, ще пусне в действие и други стимули на VIT в своите, повече от 20 уебсайта за възрастни, според съобщението.

Президентът на Darkreach Роб Мъри каза:


С VIT, всички ще печелят пари – от потребителите на моите сайтове, до мен и изпълнителите. Начинът, по който работи блокчейн на VIT: всички ние получаваме част от токена, а гарантираните оригинални данни са черешката на торта.

Новините идват, след като шума около криптовалутите се разпространява с бързи темпове в индустрията за възрастни – пространство, в което анонимността на потребителите е много търсена.

Рекламният сайт за възрастни Pornhub обяви, че ще приеме криптовалутата Verge за плащания, цитирайки потребителската база на криптото и исканията нас потребителите във форумите да приемат токена.

Вицепрезидентът на Pornhub Кори Прайс каза по това време:

Ние сме изключително развълнувани да предложим на нашите фенове възможността да използват крипто и мисля, че Verge, с неговата съсредоточеност върху анонимността, е най-добрият вариант – независимо дали става дума за неприкосновеност на личния живот, удобство или и двете.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене