НАЧАЛО Други

Порно звезда приема криптовалути

май 26, 2018 7:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Порно звезда приема криптовалути

Порно звездата Сторми Даниелс добавя криптовалути към официалния си уебсайт, за да насърчи потребителите да консумират съдържание.

Актрисата във филми за възрастни, която стана известна с твърдението си, че е имала афера с президента на САЩ Доналд Тръмп през 2006 г., си партнира със Vice Industry Token (VIT) за този ход, според съобщение, публикувано в петък.

VIT, създаден за случаи на употреба в рамките на индустрията за развелчения за възрастни, ще се появи в StormyDaniels.com, за да възнаграждва посетителите на сайта за това, че са гледали видеоклипове. Печалби от токени могат да бъдат използвани за достъп до висококачествено съдържание или за закупуване на услуги на други сайтове, поддържащи токена.

Darkreach Communications, фирмата, управляваща сайта на Даниелс, ще пусне в действие и други стимули на VIT в своите, повече от 20 уебсайта за възрастни, според съобщението.

Президентът на Darkreach Роб Мъри каза:


С VIT, всички ще печелят пари – от потребителите на моите сайтове, до мен и изпълнителите. Начинът, по който работи блокчейн на VIT: всички ние получаваме част от токена, а гарантираните оригинални данни са черешката на торта.

Новините идват, след като шума около криптовалутите се разпространява с бързи темпове в индустрията за възрастни – пространство, в което анонимността на потребителите е много търсена.

Рекламният сайт за възрастни Pornhub обяви, че ще приеме криптовалутата Verge за плащания, цитирайки потребителската база на криптото и исканията нас потребителите във форумите да приемат токена.

Вицепрезидентът на Pornhub Кори Прайс каза по това време:

Ние сме изключително развълнувани да предложим на нашите фенове възможността да използват крипто и мисля, че Verge, с неговата съсредоточеност върху анонимността, е най-добрият вариант – независимо дали става дума за неприкосновеност на личния живот, удобство или и двете.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене