НАЧАЛО Други

Pornhub ще приема Tron и ZenCash

юни 28, 2018 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pornhub ще приема Tron и ZenCash

Pornhub не търси ексклузивна връзка с Verge.

Мега порно сайта планира също така да добави Tron и ZenCash към своята платформа. И трите криптовалути могат да се използват за заплащане на премиум услуги на сайта и рекламна мрежа.

„Децентрализираните платежни системи продължават да се популяризират, а адаптацията на крипто се развива в широк икономически спектър“, каза Pornhub VP Corey Price за Variety. „Днес криптовалутите са особено жизнеспособни в бранша за възрастни развлечения, защото са ориентирани към неприкосновеността на личния живот и включват повече инструменти за анонимност, отколкото традиционните средства“.

Независимо от това, което мислите за порното, е трудно да преувеличите влиянието му в мрежата. Понастоящем Pornhub е 30-ият по големина сайт в света и 14-ият по големина сайт в САЩ.

Досега няма точно дата кога Tron и ZenCash ще бъдат добавени към Pornhub, но Tron се очаква да дебютира първи.

Verge и Pornhub обявиха своето партньорство през май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене