НАЧАЛО Други

Поредният отбор от Формула 1 прекратява партньорствата си с крипто компании

януари 8, 2023 17:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поредният отбор от Формула 1 прекратява партньорствата си с крипто компании

Scuderia Ferrari е поредният отбор от Формула 1, който прекратява партньорствата си със своите крипто спонсори.

Ferrari си докара обща загуба в размер на $55 милиона преди началото на новия сезон след като прекрати дългогодишните си взаимоотношения с Velas Blockchain и гиганта в производството на чипове Snapdragon.

Партньорството между Ferrari и Velas датира от 2021 г. и имаше за цел да повиши ангажираността на феновете чрез незаменяеми токени (NFT) и други общи инициативи. Според RacingNews365 обаче, отборът не е спазил клаузите, които позволяват на Velas да създава NFT.

Mercedes Benz също понесе загуба в размер от $15 милиона, след като преустанови партньорството си с FTX към края на миналата година, след грандиозния крах на крипто борсата.

Същевременно Фондация Tezos реши да не подновява споразумението си с Red Bull Racing, позовавайки се на несъответствие в стратегията.

Връзката между F1 и крипто екосистемата обаче се простира отвъд партньорствата. През октомври 2022 г. Формула 1 разкри плановете си да създаде онлайн пазар за криптовалути, мета токени, дигитални колекционерски предмети и NFT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Една от най-големите инвестиционни банки в света започва да държи Биткойн


Web3 проектите поеха инициативата за засилване на ангажираността между феновете и спортните лиги по време на настоящия мечи пазар.

Прогнозира се ускоряване на смесването на реалния и дигиталния свят, както и разрастващи пазари за NFT и виртуална реалност според доклад на Delloitte.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене