НАЧАЛО Биткойн

Поредната оптимистична прогноза за Биткойн от крипто експерта PlanB

08.06.2024 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поредната оптимистична прогноза за Биткойн от крипто експерта PlanB

Биткойн (BTC) наскоро надмина критичната граница от $71,000, подготвяйки почвата за потенциален скок към силно оптимистична ценова цел.

Известният крипто анализатор PlanB предположи, че Биткойн може скоро да достигне нивото от $100,000.

Във видео, споделено в канала му в YouTube на 1 юни, PlanB обсъди прогнозата си, че Биткой е на път да достигне поне $100,000 в близко бъдеще. Той базира тази прогноза на своя анализ на графиката на 200-седмичната пълзяща средна (MA) на Биткойн, която е в съответствие с неговия споделен преди това stock-to-flow (S2F) модел. И двата модела показват силна възходяща траектория за водещата криптовалута.

Още в средата на май PlanB отбеляза, че приходите от Биткойн миньорите обикновено се възстановяват в рамките на два до пет месеца след халвинг събитие. Той посочи, че след този период на възстановяване цената на Биткойн често бележи бърз растеж.

Като се има предвид, че последният халвинг на Биткойн на 19 април, двумесечната граница наближава на 19 юни, което предполага, че може да има значителни ценови движения.

Към 8 юни BTC се търгува на около $71,500, което отразява леко увеличение от 1% през последните 24 часа. През последната седмица Биткойн се е повишил с 4.6%.

Имайки предвид тези развития, има вероятност Биткойн да достигне нов рекорд за всички времена от $100,000 през следващите седмици, както прогнозира PlanB.

Въпреки това е важно да запомните, че пазарът на криптовалута е силно нестабилен и условията могат да се променят бързо. Инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване, преди да вземат каквито и да е инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Саудитска Арабия приключи 50-годишната си сделка със САЩ за петродолара

В света на финансите предстои голяма промяна, тък като на 9 юни Саудитска Арабия реши да не подновява споразумението си за петродолара със САЩ.

13.06.2024 14:30 1 мин. четене

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Ще успеят ли Биткойн плащанията да намерят своето приложение?

Повече от десетилетие след като Сатоши Накамото създаде Биткойн, замислен като инструмент за електронни парични транзакции между равнопоставени потребители, преобладаващата му употреба в съвременната епоха до голяма степен не се различава от първоначалната – като средство за съхранение на стойност.

13.06.2024 9:30 2 мин. четене

Биткойн отсява “по-слабите миньори” преди да възобнови възходящата тенденция

Биткойн (BTC) в момента се намира във фаза на капитулация на миньорите, както отбеляза блокчейн анализатора Уили Ву.

13.06.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.