НАЧАЛО Алткойни

Популярен алткойн готов за над 800% печалби – InvestAnswers

октомври 26, 2022 10:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен алткойн готов за над 800% печалби – InvestAnswers

Популярен крипто анализатор прогнозира експоненциално рали за един от най-големите алткойни на крипто пазарите.

Водещият на InvestAnswers, познат като Джеймс, сподели в YouTube кллип, че бързото възприемане на платформата за смарт договори Solana може да тласне SOL обратно към историческия му връх от $259.

Вярвам, че като се има предвид, че Solana се търгува на по-малко от 1/16 от пазарната капитализация на Етериум, но е толкова широко приета и извършва много транзакции, това е [добра възможност] – и вярвам, че в много близко бъдеще ще достигне поне 20% от пазарната капитализация на ETH.

Водещият подчерта, че според него Биткойн ще поведе възстановяването на пазара, като Етериум ще последва. След като двете най-големи криптовалути претърпят известен подем, ще видим значителни притоци на капитал в остатъка от пазара. Тогава, твърди Джеймс, Solana ще стартира възход, като той предвижда над 800% печалби за актива.

… а след това може да се повиши много и това ще бъде 825% възвръщаемост. Така че по принцип инвестирайки в Solana, вие печелите само 3 пъти повече, отколкото с Етериум, но е по-рисковано.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Топ крипто китовете трупат агресивно


Джеймс смята, че алткойнът е позициониран да стигне върховете си отново, като сподели на какво базира тази прогноза.

Има ли шанс да се върне към историческия си връх от над $260? Отговорът е: вярвам, че да. Ако те продължат да работят активно, ако излязат от бета-версията на основната мрежа, ако нямат повече прекъсвания, решат всичките си проблеми, приемането би трябвало да продължи. 

Но има и конкуренция. Имаме и нови имена, които изсмукват кислорода от стаята, като Aptos (APT), която според мен е част от причината за слабостта на протоколите от първи слой миналата седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.