НАЧАЛО Други

Популярен крипто анализатор разкри портфолиото си

юни 29, 2022 10:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен крипто анализатор разкри портфолиото си

Псевдонимният водещ на Coin Bureau разкри актуалното съдържание на крипто портфейла си.

В нова актуализация в YouTube популярният анализатор, известен като ‘Guy’, разказва на аудиторията си как реорганизира портфейла си след неотдавнашния срив на криптовалутите.

Според анализатора BTC и ETH са основните стълбове на криптопазарите, на които трябва да се държи във времена на несигурност.

По-голямата част от печалбите [от алткойните] бяха вкарани обратно в BTC и ETH. Позициите ми в тези две валути съставляват почти 70% от целия ми портфейл по две основни причини. 

Първо, твърдо вярвам, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ще продължат да бъдат двата основни стълба на криптопазара в обозримо бъдеще. BTC ще остане еталонната криптовалута и нейният статут на дигитално злато само ще се затвърждава. Етериум ще продължи да бъде основната L1 платформа и базисния слой за безброй проекти и протоколи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Robinhood добави Chainlink (LINK) към платформата си за търговия

Въпреки че Guy е инвестирал сериозно в Биткойн и Етериум, той поддържа портфолиото си разнообразно, защото вярва, че бъдещето е в различните блокчейн мрежи. Анализаторът разкри разпределение на средства в Solana (SOL), Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) – три конкурента на ETH.

Вярвам, че бъдещето е ‘multichain’. Да, Етериум все още ще бъде голямото куче, но това не означава, че други платформи за смарт договори няма да играят роля в бъдещето на криптовалутите. В резултат на това SOL на Solana, DOT на Polkadot и ATOM на Cosmos са следващите ми три най-големи позиции и заедно съставляват почти 14% от портфейла ми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.