НАЧАЛО Други

Популярен крипто анализатор разкри портфолиото си

юни 29, 2022 10:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен крипто анализатор разкри портфолиото си

Псевдонимният водещ на Coin Bureau разкри актуалното съдържание на крипто портфейла си.

В нова актуализация в YouTube популярният анализатор, известен като ‘Guy’, разказва на аудиторията си как реорганизира портфейла си след неотдавнашния срив на криптовалутите.

Според анализатора BTC и ETH са основните стълбове на криптопазарите, на които трябва да се държи във времена на несигурност.

По-голямата част от печалбите [от алткойните] бяха вкарани обратно в BTC и ETH. Позициите ми в тези две валути съставляват почти 70% от целия ми портфейл по две основни причини. 

Първо, твърдо вярвам, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) ще продължат да бъдат двата основни стълба на криптопазара в обозримо бъдеще. BTC ще остане еталонната криптовалута и нейният статут на дигитално злато само ще се затвърждава. Етериум ще продължи да бъде основната L1 платформа и базисния слой за безброй проекти и протоколи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Robinhood добави Chainlink (LINK) към платформата си за търговия

Въпреки че Guy е инвестирал сериозно в Биткойн и Етериум, той поддържа портфолиото си разнообразно, защото вярва, че бъдещето е в различните блокчейн мрежи. Анализаторът разкри разпределение на средства в Solana (SOL), Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) – три конкурента на ETH.

Вярвам, че бъдещето е ‘multichain’. Да, Етериум все още ще бъде голямото куче, но това не означава, че други платформи за смарт договори няма да играят роля в бъдещето на криптовалутите. В резултат на това SOL на Solana, DOT на Polkadot и ATOM на Cosmos са следващите ми три най-големи позиции и заедно съставляват почти 14% от портфейла ми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене