НАЧАЛО Други

Популярен крипто проект с TVL от над $9 милиарда сменя името си

ноември 17, 2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен крипто проект с TVL от над $9 милиарда сменя името си

Компанията, управляваща протокола за ликвидност с отворен код Aave, се преименува от Aave Companies на Avara.

Името “Avara“, вдъхновено от финландски термин, означаващ “просторно“, ще контролира съществуващите марки от портфолиото ѝ, включително Aave, Lens, децентрализиран протокол за социални медии, и GHO, стабилна монета, наред с други.

Aave ще продължи да съществува под шапката на Aave Labs, като няма да има промени в родния токен AAVE на протокола Aave. В момента протоколът Aave на Етериум притежава оценена обща заключена стойност (TVL) от $9.2 милиарда.

Заедно с обявяването на ребрандирането Avara разкри придобиването на Los Feliz Engineering (LFE) – екипът, който стои зад портфейлът за самостоятелно попечителство Family за Етериум. Като част от това придобиване целият екип на LFE ще се интегрира в Avara, а Бенджи Тейлър, основателят на компанията, ще поеме ролята на старши вицепрезидент по продуктите и дизайна.

Освен това придобиването включва ConnectKit, широко използваната библиотека за разработчици на Family, улесняваща връзката между портфейлите и приложенията. Разработчиците, използващи този инструмент, могат да очакват непрекъснати услуги в рамките на придобиването.

Въпреки че конкретните условия на придобиването остават неразкрити, Avara потвърди, че освен ребрандирането и придобиването, не се предвиждат никакви стратегически промени. Компанията остава постоянна в ангажимента си към децентрализираното финансиране (DeFi) и Web3 пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

2 акции, които може приятно да изненадат инвеститорите през 2024 година

В условията на оживен пазар общата тенденция на инвеститорите е да се насочват към добре познати акции. Привлекателността на популярността обаче не винаги означава стабилна инвестиция.

декември 3, 2023 12:00 4 мин. четене

Кой печели най-много от сделката между Binance и правителството на САЩ?

След неотдавнашното споразумение на стойност над $4 милиарда между Binance и американските власти конкурентите в сферата на обмена на криптовалути, а именно Coinbase и Bybit, се превърнаха в значителни печеливши.

декември 3, 2023 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Още 20 държави искат да се присъединят към алианса

Според изявленията на южноафриканския посланик Анил Сооклал в неотдавнашно интервю, има официални заявления от 20 нови държави, които искат да се присъединят към алианса БРИКС.

декември 3, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.