НАЧАЛО Алткойни

Polygon позициониран за значителни печалби – ето защо

февруари 19, 2023 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon позициониран за значителни печалби – ето защо

Polygon (MATIC), популярно решение от втори слой за мащабиране на Етериум, е на път да надмине Биткойн през следващите дни, твърди анализатор.

Подвизаващият се под псевдонима “Pentoshi” заяви, че предстоящо ключово обновяване на блокчейн проекта Polygon е на път да изпрати цената му нагоре.

Polygon Labs обяви, че на 27 март ще пусне своята бета версия на главната мрежа Zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM), за да подобри опита на потребителите и разработчиците в екосистемата на най-големия алткойн като добави ефективност и намали разходите.

В туит анализаторът прогнозира, че Polygon ще достигне най-високата цена за всички времена (ATH) спрямо Биткойн приблизително за 10 до 14 дни преди ъпгрейда.

Той добави, че тъй като Polygon е останала силна по време на мечия пазар, има смисъл само стартирането на събитието да изпрати цената ѝ още по-високо по време на по-широкото крипто рали.

matic

Pentoshi не е единственият, който се вълнува от потенциала на Polygon. Все по-голям брой криптотърговци и инвеститори следят отблизо движението на цената на актива, тъй като проектът продължава да напредва в мащабирането на мрежата на Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сенатор в САЩ иска да прокара стриктни крипто регулации


Проектът Polygon набира все по-голяма популярност, като много инвеститори го смятат за обещаваща инвестиционна възможност. Очаква се успехът на проекта в мащабирането на мрежата на Етериум да спомогне за подобряване на потребителското изживяване в платформата, тъй като намалява таксите за газ и времето за транзакции, наред с други предимства.

Polygon отбеляза значителен растеж през последните месеци като цената на нейния роден токен MATIC нарасна с над 1,500% само за шест месеца.

Криптопазарът в момента преживява период на бичи настроения като Биткойн и други водещи криптовалути започнаха да се възтановяват от неотдавнашния пазарен спад. Много анализатори прогнозират, че тази тенденция ще продължи като Polygon и други обещаващи алткойни ще се възползват от подновения интерес на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене