НАЧАЛО Други

Poloniex отговаря на жалби за замразени сметки

май 28, 2018 21:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex отговаря на жалби за замразени сметки

Poloniex, платформата за крипто-търговия, която беше „погълната“ от Circle по-рано тази година, най-накрая отговори на оплакванията на своите клиенти за замразени сметки.

Историите за затваряне на сметки през последната седмица наводниха социалните мрежи и крипто-форумите. Компанията каза на тези клиенти, че техните средства са в безопасност. Твърди се, че това се изисква от закона.

Веднага след като изпратите тази информация, ще предприемем стъпки, за да я потвърдим и да активираме отново търговията и транзакциите за профила Ви. Моля, бъдете сигурни, че средствата ви остават безопасни и се отчитат, докато завършите този процес – можете да потвърдите притежаваните от вас средства в страницата „Салда“ на профила си. Подобно на всички регистрирани фирми за парични услуги, Poloniex се ангажира да спазва всички приложими закони, изискващи идентификация и проверка на своите клиенти.

Компанията твърди, че е предприела стъпки за ускоряване на процеса.

Щастливи сме да съобщим, че през последните три месеца сме свидетели на 33% увеличение на клиентите, които са незабавно потвърдени, 77% увеличение на клиентите, които успешно преминават нашия процес на потвърждаване, и 85% намаление на времето за чакане за верификация. 

Търговците, които са свикнали с начина, по който нещата бяха преди регулаторите да се съсредоточат върху крипто-платформите, не са доволни от допълнителните стъпки. Няма съмнение, че компаниите са подложени на контрол и натиск да го направят от регулаторните органи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене