НАЧАЛО Други

Poloniex отговаря на жалби за замразени сметки

май 28, 2018 21:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex отговаря на жалби за замразени сметки

Poloniex, платформата за крипто-търговия, която беше „погълната“ от Circle по-рано тази година, най-накрая отговори на оплакванията на своите клиенти за замразени сметки.

Историите за затваряне на сметки през последната седмица наводниха социалните мрежи и крипто-форумите. Компанията каза на тези клиенти, че техните средства са в безопасност. Твърди се, че това се изисква от закона.

Веднага след като изпратите тази информация, ще предприемем стъпки, за да я потвърдим и да активираме отново търговията и транзакциите за профила Ви. Моля, бъдете сигурни, че средствата ви остават безопасни и се отчитат, докато завършите този процес – можете да потвърдите притежаваните от вас средства в страницата „Салда“ на профила си. Подобно на всички регистрирани фирми за парични услуги, Poloniex се ангажира да спазва всички приложими закони, изискващи идентификация и проверка на своите клиенти.

Компанията твърди, че е предприела стъпки за ускоряване на процеса.

Щастливи сме да съобщим, че през последните три месеца сме свидетели на 33% увеличение на клиентите, които са незабавно потвърдени, 77% увеличение на клиентите, които успешно преминават нашия процес на потвърждаване, и 85% намаление на времето за чакане за верификация. 

Търговците, които са свикнали с начина, по който нещата бяха преди регулаторите да се съсредоточат върху крипто-платформите, не са доволни от допълнителните стъпки. Няма съмнение, че компаниите са подложени на контрол и натиск да го направят от регулаторните органи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене